Infographic, Video

Eén minuut op YouTube in een notendop [infographic]

0

YouTube bestaat bijna tien jaar en groeit nog steeds. In deze editie van Infographic Day kijken we naar dat populairste videoplatform van dit moment. Wat er gebeurt er in één minuut op YouTube?

Onderstaande infographic van YouTube Downloader laat zien wat er binnen één minuut allemaal gebeurt op de site. Zo bekijken we ruim 2 miljoen filmpjes, wordt er honderd uur aan video toegevoegd en worden er ruim 1300 kanaalabonnementen aangemaakt. Cijfers om van te duizelen. Maar levert YouTube ook iets op? Kun je er aan verdienen? Ja, je kunt rijk worden door actief te zijn op het platform. Topverdiener van dit moment is Pewdiepie die jaarlijks 7 miljoen dollar binnenhaalt.

Wil je meer feiten en cijfers over YouTube? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Een minuut op YouTube in een notendop [infographic]

Regelmatig delen we in de serie Infographic Day feiten en cijfers met betrekking tot het gebruik van social media. Binnenkort kun je een nieuwe update verwachten van met cijfers van bekende social media-platformen van dit moment.

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.