Infographic

Eén minuut op Facebook, hoe ziet dat eruit? [infographic]

0

Een tijdje geleden keken we specifiek naar YouTube. In deze editie van Infographic Day staan we stil bij het populairste sociale netwerk van dit moment: Facebook. Wat gebeurt er allemaal op het netwerk?

60 seconden op Facebook

We maken deze vraag nog specifieker: wat gebeurt er binnen 60 seconden? Deze vraag beantwoordt Sumocoupon met onderstaande infographic. Er gebeurt heel veel in een minuut. Zo worden er 500 accounts aangemaakt en ruim 3 miljoen items gedeeld en geliked. Daarnaast plaatsen we ruim 240.000 foto’s en installeren we meer dan 13.000 apps.

Maar we delen en publiceren niet alleen op het platform. Sommige gebruikers verdienen een aardig zakcentje via Facebook. Benieuwd naar deze en andere feiten en cijfers? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Print

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Foto intro met dank aan Fotolia.