Infographic, How to

Aan de slag met contentmarketing: 36 inspirerende tips [infographic]

0

Een aantal weken geleden stonden we stil bij de contentmarketingtrends die we dit jaar kunnen verwachten. Een marketinggebied dat volop in ontwikkeling is en waar steeds meer ondernemers bewust van worden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw contentstrategie succesvol inzet?

Storytelling, contentmarketing, online branding. Termen die je op verschillende websites en in boeken vaker tegenkomt. Het draait allemaal om hoe je als ondernemer jezelf en je organisatie presenteert en hoe je je boodschap overbrengt.

Je verhaal vertellen & verspreiden

Wat is de beste manier om je verhaal te vertellen en verspreiden? Bij deze vraag stond L5, de maker van de onderstaande visual, stil. Ze gingen op onderzoek uit en vonden een Engelstalige infographic van Fast Company en vertaalden die naar het Nederlands. Want de 36 tips die in de visual/poster staan gelden ook voor Nederlandse ondernemers. Tips die je verder helpen met je contentmarketing en –strategie, bewust maken van je acties en je blogposts of socialmediaberichten nog beter maken. Doe er je voordeel mee!

Wil je alle 36 tips voor contentmarketing lezen? Scrol dan naar beneden om de visual te bekijken. Wil je een groter exemplaar of wellicht de infographic uitprinten om op te hangen in je kantoor? Klik dan op de afbeelding.

aan de slag met contentmarketing 36 inspirerende tipsVolg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.