Advertising

4 inspirerende whitepapers: Instagram advertising, leadgeneratie, bloggen & SEO

0

Of je nu al een volwaardig expert bent, of net begint met online marketing: deze inspirerende whitepapers mag je niet missen. Om je kennis bij te spijkeren delen we in dit artikel 3 whitepapers en 1 on demand webinar, allemaal gratis! Download, bekijk en lees ze en je weet precies hoe je jouw (corporate) website helemaal SEO-proof maakt en hoe je Instagram advertising en leadgeneratie via Twitter écht goed aanpakt. Beter worden in bloggen en alles wat daarbij komt kijken? De gratis ‘Blog Editorial Calender’ in dit artikel helpt je erbij. Kortom: lees snel verder en ga aan de slag!

Social Media Content Calendar Lge (1)Maak je corporate website beter vindbaar met dit gratis SEO-template

Met dit gratis SEO-template kun je de vindbaarheid van je corporate website in een paar stappen nog beter maken. Het is voor iedereen een handige tool: voor de beginnende SEO-schrijver, maar ook zeker voor de doorgewinterde SEO-specialist.

Wat kun je met dit template precies?

 • je on-page SEO-strategie organiseren;
 • de belangrijkste SEO-elementen implementeren volgens best practices
 • pagina’s en keywords makkelijk coördineren;
 • veranderingen en resultaten volgen op één plek;
 • je pagina’s perfect SEO-proof maken.

Interessant? Download gratis

instagram advertising

Adverteren op Instagram? Leer nu gratis hoe je het doet

Instagram is niet meer weg te denken als marketingkanaal. Ook adverteren op Instagram is ‘hot and happening’. Maar hoe kom je erachter hoe je dat goed aanpakt? In dit gratis whitepaper! Nog een extraatje: er staat ook een cheatsheet in voor ‘The Perfect Instagram Ad’.

Download ‘m gratis en leer:

 • hoe je Instagram ads in je advertentiestrategie integreert;
 • hoe je duidelijke campagnedoelen stelt, die je business verbeteren;
 • stap voor stap hoe je een optimale Instagram ad creëert;
 • monitoren van prestaties en modereren van engagement met Instagram ads;
 • inzichten uit unieke experimenten te gebruiken.

AA Blog Editorial (1)

Het organiseren en plannen van je blogposts lastig? Niet met dit template

Vaak is de grootste uitdaging met bloggen niet het schrijven zelf. Het gaat vaak mis met alles er omheen, zoals het brainstormen over welk onderwerp, het juiste publiek bepalen, de beste keywords uitkienen en je call to action bedenken. Maar al deze stappen zijn wél nodig om een succesvol blog te runnen. Het gratis nieuwe template ‘Blog Editorial Calendar’ helpt je er gelukkig bij!

Omdat er geen one-size-fits-all oplossing is, zijn het eigenlijk 3 templates in 1. Deze eenvoudige, maar doeltreffende editorial calendar kun je namelijk gebruiken in Excel, Google Sheets, en Google Calendar. Wat de templates gemeen hebben:

 • het helpt je auteurs en artikelen te organiseren;
 • het helpt je om je content op tijd te plaatsen;
 • het helpt je om met je content je doelen te behalen.

Interessant? Download gratis

ESSENTIAL GUIDE

HOW TO: genereer leads op Twitter in minder dan 25 minuten per dag

Jezelf laten horen tussen al dat getweet is lastig. Om er omzet mee te behalen, is nog lastiger. Toch is het mogelijk! In dit online webinar leer je hoe. En daarna kost het je minder dan 25 minuten per dag.

Aan het woord in dit webinar: Twitter for Business experts over tactische tips en tricks. En je hoort van HubSpot over hoe zij meer dan 100.000 leads via twitter genereerden.

Interessant? Bekijk webinar gratis

Gratis whitepapers over SEO, Instagram, bloggen en leadgeneratieOm de week de beste whitepapers in je mail?

We lieten je in dit artikel kennismaken met een paar whitepapers, maar we delen op Frankwatching veel vaker kennis en tips van de beste marketinggurus’s en toonaangevende bedrijven.

Wil je geen enkel whitepaper missen? Om de week versturen we onze Whitepapers Update, een selectie van waardevolle whitepapers, e-books, user guides, templates, worksheets, on demand webinars en meer. Aanmelden doe je hier.