Content

15 ideeën om nieuwe blogs te schrijven voor je website [infographic]

0

Je kijkt op je website en ziet dat het alweer even geleden is dat je een blogartikel hebt geplaatst. Het kwam er maar niet van. Tijd is kostbaar en je hebt al moeite met je dagelijkse to-do-lijstje. En de inspiratie voor een onderwerp is ver te zoeken. Maar wist je dat het ontwikkelen van content niet zo moeilijk hoeft te zijn?

Zeker niet na het bekijken van de onderstaande infographic van Content Ranked. Zij delen 15 ideeën waarmee jij effectieve content kunt ontwikkelen. Content waarmee jij je boodschap op een goede manier presenteert en dat gelezen wordt door je volgers of doelgroep. Want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om aan ideeën te komen. Inspiratie is er volop!

Wellicht bezoek je regelmatig een congres of seminar binnen jouw vakgebied. Je doet inspiratie op, hoort ervaringen en nieuwe inzichten. Dé plek om ideeën op te doen voor jouw volgende artikel en jouw ervaringen te delen met je volgers. Schrijf een verslag of licht hoofdzaken uit. Wellicht kijk je ook weleens op vak-gerelateerde fora. Vaak kun je al gauw concluderen welke vragen of problemen actueel zijn. En daar kun jij op inspelen door er een artikel aan te wijden. Altijd fijn als jij iemand kunt helpen en tegelijk lezers naar je site trekt. Maar ideeën kun je ook opdoen door in je mailbox of reacties op eerdere artikelen te bekijken. Stelt iemand een vraag? Geef antwoord door middel van een artikel. Vaak is hij/zij niet de enige die met die vraag of het probleem worstelt.

Wil je alle 15 ideeën lezen om content-inspiratie op te doen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

15-ideeen-om-content-te-ontwikkelen-infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier worden de beste infographics, screencasts en visuals over online en social geplaatst.

Afbeelding intro met dank aan Unsplash.