Digital marketing

Dit gebeurt er elke 60 seconden online in 2018 [infographic]

0

Hoeveel data wordt er op het web gepubliceerd? Veel. Heel veel. We delen, liken, pinnen en streamen wat met elkaar af. Hoe belangrijk het online web precies is, toont deze infographic in feiten en cijfers.

Het is inmiddels de zesde editie van DOMO, die feiten en cijfers verzamelde over onze online activiteiten. Dat visualiseerden ze in de onderstaande infographic. De cijfers tonen wat er online gebeurt in 1 minuut.

473.400 tweets in 1 minuut

Zo worden op YouTube ruim vier miljoen video’s bekeken en worden er 473.400 tweets verstuurd. Ook vinden er 176.220 Skype-gesprekken plaats. Op Spotify worden 750.000 liedjes gestreamd.

We plaatsen op Tumblr 79.740 berichten en 49.380 foto’s op Instagram. Ruim 120 professionals maken een LinkedIn-profiel aan, op Netflix wordt voor meer dan 97.000 uur aan films gestreamd en Google verwerkt meer dan 3,8 miljoen zoekopdrachten.

Wil je meer weten over de online activiteiten die plaatsvinden binnen 60 seconden? Bekijk dan de infographic. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

online data never sleeps 6.0Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.