Social media

4 tips om de perfecte LinkedIn-update te schrijven [infographic]

0

Op LinkedIn kun je meer dan alleen je online cv plaatsen en bijhouden. Steeds meer gebruikers ontwikkelen content, zowel voor hun persoonlijk profiel als voor het bedrijfsprofiel. Met het delen van content op het platform toon je je expertise en vergroot je je bereik. Mits je het goed aanpakt. Hoe creëer je effectieve content voor LinkedIn? We delen 4 tips om je op weg te helpen.

Checklist om goede content te ontwikkelen

De tips zijn visueel weergegeven in de onderstaande infographic van LinkedIn. Met deze checklist verbeter je jouw updates voor je bedrijfs- of persoonlijke account. De checklist bevat handige tips en tricks om goede content te ontwikkelen en te delen. Denk aan het bedenken van goede onderwerpen, het type content en het gebruik van afbeeldingen. Daarnaast bevat de visual handige punten om te zorgen dat je waardevolle content ontwikkelt voor jouw doelgroep. Want de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen voordat je aan de slag gaat: zou ik dit bericht lezen?

Ben je benieuwd naar de gehele checklist? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.