Content

Heel fijne feestdagen & bedankt voor je betrokkenheid!

0

Opnieuw een jaar waarin de feestdagen ‘anders dan normaal’ zijn. Toch hopen we dat je desondanks fijne dagen hebt met geliefden om je heen.

Wat niet anders is: ook dit jaar willen we je bedanken dat je betrokken bent geweest bij Frankwatching, in welke vorm dan ook. Of je nu lezer bent, deelnemer aan (online) cursussen, trainingen, opleidingen, webinars of events, met ons meedenkt in het SEO-panel, of je mooie vacatures hebt aangeboden op ons jobboard of je kennis hebt gedeeld als auteur, trainer, spreker of adverteerder. Wij zijn blij met jou, en hopen je ook volgend jaar weer te verwelkomen.

kerstborrel fw

Wij zijn van plan om jou volgend jaar weer net zo enthousiast te helpen leren, ontwikkelen of juist helpen je kennis te delen. Hopelijk sluit jij weer met hetzelfde enthousiasme aan. Maar eerst: geniet van de feestdagen!