Content

Fijne feestdagen & bedankt voor jouw betrokkenheid

0

We sluiten een jaar af waarin we elkaar weer konden ontmoeten. Thuis, op kantoor en op andere locaties. Tijdens deze periode hopen we dat je ook samen kunt zijn met degenen die je lief zijn.

Ook dit jaar willen we je bedanken voor je betrokkenheid bij Frankwatching. Misschien lees je onze artikelen, volg je ons op social media, ontvang je een van onze nieuwsbrieven of heb je deelgenomen aan onze (online) cursussen, webinars, trainingen & opleidingen. Wie weet vond zo’n training wel plaats op onze eigen trainingslocatie op het Frankwatching HQ in Utrecht, of hebben we je kunnen ontmoeten op een van onze events (gelukkig bijna allemaal weer op locatie!).

Het zou ook kunnen dat je vacatures hebt aangeboden op ons jobboard, hebt meegedacht in een adviesraad of je kennis hebt gedeeld als auteur, trainer, spreker of adverteerder. Wij zijn blij met jou, en hopen je ook volgend jaar weer te verwelkomen. En te kunnen doen wat we het liefste doen: in onze digital growth community mensen en organisaties helpen te leren, groeien en ontwikkelen. Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen namens het Frankwatching-team