Gespot

OndernemersUnited: Korting voor ondernemers

0

Vergaderzalen, boekhouden en een bubbelbad met korting. Een gesprek met Wilfred Romijn over OndernemersUnited.

Wat doet de site?

OndernemersUnited biedt korting en voordeel, speciaal voor ondernemers en ZZP’ers. Zij kunnen gratis lid worden. Het aanbod, dat voortdurend wordt ververst en aangevuld, bestaat uit zakelijke aanbiedingen en een enkele aanbieding die ook privé gebruikt kan worden. Na een periode van hard werken kan het bijvoorbeeld ook zinvol zijn om eens 2 dagen een bubbelbad met korting in de tuin te hebben staan (wordt bezorgd, gevuld, verwarmd en weer opgehaald). En hoveniers geven de huur van dat bubbelbad bijvoorbeeld weer cadeau aan opdrachtgevers waar ze net een mooie tuin voor hebben aangelegd.”

Waarom deze site?

“We zochten naar een mogelijkheid om ondernemers in deze lastige tijden iets positiefs te bieden. Na het nodige brainstormen kwamen we hier op uit.”

Hoe werkt de site?

“Na een korte en eenvoudige registratie ontvang je een bevestigingsmail. Als je het gratis lidmaatschap hebt bevestigd, kun je direct gebruik maken van de actuele aanbiedingen op de website. Als je ingelogd bent, kun je zien hoe je (eenvoudig) gebruik kunt maken van aanbiedingen. Vaak krijg je een kortingscode die je op de desbetreffende website kunt invullen.”

Wat zijn de facts?

“In korte tijd heeft OndernemersUnited een paar duizend leden en wordt er gebruik gemaakt van de aanbiedingen.
De site wordt regelmatig zelf benaderd door ondernemingen die graag een aanbod willen doen naar de leden. Dat scheelt
ze marketingkosten.

Ook offline worden er activiteiten voor ondernemers ontplooit. Zo fietsen een aantal leden van OndernemersUnited binnenkort mee in het OndernemersUnited Vuelta Team dat mee doet aan de toertocht van de Ronde van Spanje. De inkomsten moeten op lange termijn bij adverteerders/aanbieders vandaan gaan komen, maar voorlopig zijn we bezig om de website en het aanbod verder uit te bouwen, zodat het interessant genoeg is voor ondernemers om lid te worden en te blijven.”

Wie maakt de site?

OndernemersUnited is een website van Romijn Media. Andere websites van deze onderneming zijn beursblik en beursinbeeld.”