Gespot

Site gespot: Fireplacetv.nl

0

Een knapperend haardvuurtje op je PC of tv. Top of flop?

Waarom Fireplacetv.nl?
FireplaceTV.nl hebben we gestart om een drietal redenen:
1) het leek ons leuk om onze klanten en relaties te voorzien van een gezellig haardvuurtje rond de kerstdagen.
2) door het kanaal in meerdere formaten en op hoge kwaliteit (HD) aan te bieden is het een leuke showcase voor wat wij doen (professionele media hosting)
3) het is een goede demo om klanten te laten zien dat ze naast een goed concept en goede infrastructuur ook moeten nadenken over hun marketing.”

Wat doet Fireplacetv.nl?
FireplaceTV.nl zendt 24 uur per dag een open haard beelden uit via het Internet. Wereldwijd kun je het signaal op je PC (of op je TV via een PC of SetTopBox) afspelen.”

Hoe werkt Fireplace.tv?
FirePlaceTV.nl is een opname van een open haard vuur. Deze opname wordt herhaald en als een 24-uurs kanaal via Internet uitgezonden.

Een aantal facts: De gemiddelde kijktijd bedraagt 7 minuten. Er zijn uitschieters van kijkers die het kanaal elke dag urenlang aan hebben staan, vermoedelijk fullscreen op een PC op het werk, of thuis op de TV, ter vervanging van een echte open haard. In het weekend wordt meer gekeken dan doordeweeks. De maandag is de minst populaire dag.

Het Open Haard kanaal wordt in ruim 125 landen bekeken. Nederland, West-Europa, de VS en Canada leverden de meeste kijkers op. ”

Wie maakt Fireplace.tv?
FirePlaceTV.nl is gemaakt door Jet Stream BV. Dit bedrijf is in Nederland bekend van de streaming platformen die ze levert en beheert aan omroepen, internet providers, facilitaire broadcast dienstverleners en bedrijven. Jet Stream BV is internationaal bekend van de StreamZilla media hosting diensten.”