BloggersBox: editie donderdag

0

[[image:bloggersbox.jpg::right:1]]— BloggersBox: vandaag gelezen in Frankwatching's e-mailbox — Op deze donderdag slechts twee berichten in de BloggersBox. Allereereerst een aankondiging van het event Craftword, een congres over televisie en gaming dat op 22 november als onderdeel van de Nederlandse Gamedagen plaatsvindt. Daarnaast een bericht over de oprichting van StormMC door Haico Pols en Sander Prinsen (voorheen Traffic4u).

Event: Craftword Congres bundelt televisie en gaming

[[image:craftword.jpg::right:1]]Op 22 november organiseert iMMovator het Congres Craftworld, waar programmamakers, gamedevelopers, scenarioschrijvers en businessdevelopers elkaar ontmoeten. Craftworld is bedoeld om te inspireren en deelnemers kennis te laten maken met concepten die het massamedium TV combineert met de interactiviteit van gaming. Beide werelden, gaming en televisie, bestaan momenteel naast elkaar, waarbij er niet of nauwelijks geprofiteerd wordt van elkaars mogelijkheden. Tijdens het congres Craftworld: The art of television and gaming worden handvatten aangereikt om dit te doorbreken. De openingslezing wordt door televisieproducent Han Peekel verzorgd. Het Congres Craftworld wordt tijdens de Nederlandse Gamedagen (18 – 26 november 2006) georganiseerd. Hier ontmoeten gameondernemers, wetenschappers, gameontwikkelaars, studenten en beleidsmakers elkaar. Voor meer informatie en inschrijven kun je voor het Craftword Congres terecht op Craftword en voor de Nederlandse Gamedagen op NLGD 06.

Haico Pols en Sander Prinsen starten StormMC

[[image:stormmc.jpg::right:1]]Op 1 november a.s. stoppen Haico Pols en Sander Prinsen bij zoekmachine marketingbureau Traffic4u. De twee MT-leden, die aan de basis stonden van het succes van Traffic4u, starten gezamenlijk een nieuw marketing bureau: StormMC. StormMC adviseert en begeleidt klanten bij de ontwikkeling en implementatie van een resultaatgerichte online marketingstrategie. Afstemming op de offline marketingactiviteiten en een langere termijn visie staat hierbij centraal. Haico Pols was de afgelopen 3 jaar verantwoordelijk voor de opbouw en de resultaten van de afdeling Search Advertising. Daarnaast was hij actief als senior consultant voor een aantal strategische klanten. Sander Prinsen was in de rol van Sales en Marketing Manager de afgelopen 5,5 jaar verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Traffic4u. Meer over StormMC vind je op de site.