Amazing PR!: Manager PR start weblog

0

Ronald van der AartHet blijft nog steeds nieuws. Boegbeelden uit de Nederlandse marketing- en communicatiewereld die een eigen weblog starten. Ditmaal is het Ronald van der Aart, in het dagelijks leven Manager Public Relations bij UPC Nederland, die de stoute schoenen heeft aangetrokken en gestart is met Amazing PR! Zoals hij zelf schrijft: “Een blog over “jaloersmakende marketing PR-successen. Maar ook over verbijsterende mislukkingen.”

Ronald van der Aart was met UPC recent verschillende keren in het nieuws door zijn bemoeienis met het zogenaamde Webcare team van UPC Nederland. Ik sprak hem recent op zowel het Word-of-Mouth seminar als op de ANP netwerkbijeenkomst. Hij vertgelde op beide bijeenkomsten over de open manier waarop UPC tegenwoordig op internet contact zoekt met klanten. Op beide sessies spraken we ook even met elkaar over zijn idee om een eigen weblog te starten.

Ronald heeft er geen gras over laten groeien en heeft in het weekend na die laatste ontmoeting de kogel door de spreekwoordelijke kerk gejaagd. Op www.amazingpr.web-log.nl ging op 3 december jl. Amazing PR! van start.

Amazing PR!

“Amazing PR! is een weblog met korte, vlot geschreven columns over jaloersmakende marketing PR-successen. Maar ook over verbijsterende mislukkingen. Want hoe vaak lees, luister en zie je niet je dagelijkse ‘newz shot’ en loop je tegen wonderlijke zaken aan?” aldus Ronald. “Iedere week vind je een paar nieuwe cases op Amazing PR! voorzien van mijn prikkelende mening, onverholen scepsis of stille bewondering.”

Ronald van der Aart“Amazing PR! zal zich hopelijk ontwikkelen tot een onderscheidende weblog, een platform ter inspiratie, gedachtenuitwisseling en verwondering. Soms ook tot vermaak en leedvermaak. Maar vooral tot een plek waar PR-professionals elkaar tegen het lijf kunnen lopen.” Misschien wat ambitieus? Ronald: “Absoluut, maar waarom niet?”

That’s the spirit! Ik heb Ronald de afgelopen weken leren waarderen als een bevlogen persoon en ik vind het prachtig dat ik hem nu ook op zijn blog kan ontmoeten. Als goed vakman heeft hij natuurlijk ook een echte disclaimer op zijn blog staan: “De keuze van onderwerpen en de inhoud van de artikelen op Amazing PR! komen tot stand op persoonlijke titel en staan volledig los van mijn werk bij UPC Nederland.” Maar dat mag de pret niet drukken, zo lijkt me…

Ronald, veel succes met Amazing PR! En wie van de dames en heren PR-managers volgt?