Facebook verwijderen of deactiveren? Zo doe je dat!

Wil je tijdelijk weg van Facebook? Of wil je permanent uit het Facebookbestand verwijderd worden? Als je af wilt van Facebook, heb je twee opties: je kunt je profiel tijdelijk deactiveren of definitief verwijderen. Ik laat je in deze screencast stap voor stap zien hoe beide opties werken.

Facebook (tijdelijk) deactiveren

Als je je profiel deactiveert, wordt je profiel meteen weggehaald en is het onvindbaar op Facebook. Maar deactiveren is niet permanent. Je deactiveert je profiel zo. Ga naar ‘account instellingen’ rechts bovenin je profiel. Links klik je op beveiliging. Je kunt hier verschillende beveiligingsinstellingen veranderen, erg verstandig om eens naar te kijken. Om je profiel te deactiveren klik je onderaan op account deactiveren.

Vervolgens krijg je een afscheidspagina te zien, waarmee Facebook je probeert te overtuigen niet weg te gaan. “Al je vrienden die je zullen missen als je weg gaat, de reden van je vertrek, pagina’s die je onbeheerd zou kunnen achterlaten etc. Onderaan staat ‘bevestigen’. Klik daar op. Zoals ik eerder aangaf, als je je account deactiveert, kun je het elk moment weer terugkrijgen – dat doe je gewoon door opnieuw in te loggen.

Facebook permanent verwijderen

Ben je echt helemaal klaar met Facebook? Dan kun je je account helemaal, definitief verwijderen. Je moet dan op deze speciale link klikken. Op de pagina die vervolgens opent, klik je op account verwijderen. Dan krijg je nog een laatste waarschuwing, waarbij je je wachtwoord nog een keer moet invullen voor de zekerheid en een beveiligingscontrole.

Je Facebookaccount zal binnen 14 dagen helemaal verwijderd worden – mits je niet inlogt op Facebook. Als je wel opnieuw inlogt, of andere Facebook activiteiten onderneemt binnen die 2 weken, wordt je account opnieuw geactiveerd. Anders ben je helemaal, voorgoed van Facebook af.

Abonneer je op onze video’s

Wil je deze video’s elke week kijken? Abonneer je dan op het Frankwatching YouTubekanaal. Je kunt je ook gratis abonneren op de podcast via iTunes (‘view in iTunes’ en vervolgens op abonneren klikken).

Uitgelicht: Zelf aan de slag met je social mediastrategie?

training-social-media-strategie-183x133

Wil jouw organisatie binnenkort een plan voor de aanpak van social media maken? Of ben je er al mee bezig en wil je weten of je op het goede spoor zit? Dan is de Training Social mediastrategie geschikt voor jou! Je krijgt de nodige theoretische bagage mee, maar gaat vooral praktisch aan de slag met de strategie voor je eigen organisatie.

Meer weten?

Interessant?

Lees dan ook onze andere artikelen over , , , , , .

Reacties

 1. Via http://www.accountkiller.com/nl/ zou je ook FB moeten kunnen verwijderen (en lees je van nog meer diensten hoe je je account kunt verwijderen)

  1. ik heb facebook al jaren, en ineens heb ik een andere moedertaal dan mijn eigen nederlands , ik kan het zelf niet lezen . Hoe kan ik mijn eigen Nederlands terug krijgen

   1. stevenheydens daniella |

    ik heb fb al jaren en ineens krijg ik niet mijn nederlandse moedertaal maar een taal die ik niet versta hoe kan ik alles teug in het nederlands krijgen

   2. Ik wil alles in het Nederlands op F B , nu staat er wat SPAANS er op . Wil u me A U B helpen ben haast 80 jaar dus het lukt me niet heel erg bedankt . gr Jo

 2. ik heb twee facebookpagina,s en wil er 1 verwijderen hoe doe ik dat zonder dat de andere ook verwijderd word.alvast bedankt.
  groet wil saleh.

  1. BESTE HR. IK HEB HETZELFDE PROBLEEM. IS HET UWE INTUSSEN AL OPGELOST?

  2. Ik heb een vraag ik heb meerdere fb accounts aangemaakt met hetzelfde mailadres.
   Ik kan nu niet meer met mijn Iphone op FB????
   Hoe kan ik nu de originele goede site bewaren en de andere permanent verwijderen.
   Zodat ik weer met mijn Iphone op FB kan.

   1. Ik hoor van vrienden dat ik wel 2 a 3x keer Face book heb aangemaakt

    1. ik wil vele fasebooks die ik heb aangemaakt verwijderen

    2. Hoe verwijder ik er twee !!

  3. ik heb mijn oude e-mail account verandert naar een andere provider. maar mijn oude account
   komt steeds op mijn scherm. Hoe wijzig ik dat?

  4. Jessica Degeling |

   Ik heb 2fb pagina’s wil er een verwijderen hoe moet ik dat doen zonder de andere niet te verwijderen. Groetjes

  5. heb meer dan een e-mailadres wil eedereverwijderen

  6. jannievandijken |

   nou ik kan er ja toch niet in mijn email adres komen en facebook

 3. Ik wil mijn Facebookpagina verwijderen. Ik tik wel mijn goede wachtwoord in maar De site zegt steeds: Foutieve combinatie wachtwoord/e mail adres. Wat moet ik doen?

  1. ik heb het zelfde probleem, ik wil van mijn facebook account af. maar elke keer als ik mijn wachtwoordt en vervolgende de code intik. zegt ie Foutieve combinatie/e mail wachtwoord. ik heb het nu wel 15 keer geprobeerd.
   wie heeft er een tip?

   1. Teneinde raad heb ik een nieuw wachtwoord gevraagd en met het nieuwe wachtwoord kan u makkelijk uw account laten verwijderen .Als ik nu bij een andere een kijkje neem moet ik zeker weten dat ze niet gekoppeld zijn aan `Facebook want dan gaat de verwijdering niet door.Hoe kom ik dat te weten ?Bij Google wil ik blijven maar ik ben bang dat het niet mogelijk is. Veel succes.

 4. Hallo anoniem,

  Als je zeker weet dat je de juiste gegevens invoert weet ik niet wat er mis kan zijn. Je kunt natuurlijk altijd een nieuw wachtwoord aanvragen.

  @wil Om wat voor soort pagina gaat het? Ik heb dit voor u gevonden:
  http://www.commecom.nl/facebook-bedrijven-pagina-verwijderen/

  1. Ik ben een eenvoudige Nederlander, die in Apeldoorn er naast zijn yahoomailaccount ook een msnhotmailaccount (tegen beter weten in) op na houdt, want ik heb geen mobiele telefoion meer (wel nog het simcardje), dus kan voor wachtwoordbehoud geen telefoonnummer meer opgeven, zodoende heb ik ook geen googleaccount, want daar moeten ze de hele tijd telefoonnummers weten om codes te versturen, en op een gegeven moment is dat me echt te veel geworden, ik ben ook veel te arm. Ik weet niet of ik mijn microsoft outlook mobile (gewoon een msnhotmailaccount, maar een heel stuk ijler als een paar jaar geleden, en ik kan niet goed tegen dat ijle gedoe, ik vind wel dat het er enigszins leuk uitziet en misschien praktische kanten heeft for people that move around from door to door, en heb nu toevallig ook een inlogcode voor facebook, een paar jaar geleden kon ik nog een foto van mezelf erin plaatsen, een paar woorden wisselen met een oude schoolvijand, via de chatservice, en zag ook Mike Herberts’ foto in Facebook, die beginnersgitaarlessen gratis gehouden had op het internet, en van welk bedrijf ik nog eenmaal een uitnodiging ontving om met hen te komen gitaarspelen in Engeland, maar ik aarzelde en die kans ging voorbij. Ik kan Facebook toch wel gewoon aanhouden, maar hoeveel emailaccounts en van die bij-accounts zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Hyves, enzovoort kan iemand, die echt helemaal op de ultime armoedegrens en van ellende leeft hebben. Enfin u ziet mogelijk mijn emailadres hierboven, en kunt mij antwoorden toesturen, ik mis ook een familielid, waarvan ik toch nog hoop haar levend terug te kunnen vinden, verder weet ik niet veel van hoop.

 5. @Raoul bedankt voor de toevoeging.

 6. Wie kan mij helpen. Iemand doet zich voor als mijn dochter op Facebook incl haar foto. Facebook onderneemt geen actie

  1. Ik ben mijn wachtwoord vergeten en wil van facebook af hoe doe ik dat?

 7. @M wat vervelend! Je kunt naar het profiel van die persoon gaan en via het vinkje naast ‘bericht’ naar rapporteren/melden gaan. Vervolgens kun je melden ‘deze tijdlijn suggereert iemand anders te zijn of is nep’. Ik vermoed dat er meerdere meldingen nodig zijn, eer Facebook er iets mee doet. Er is daarnaast een Facebook community page van Facebook Nederland, maar ik weet niet of je via die pagina contact kunt zoeken. Ik hoop dat dit helpt, iets anders weten wij helaas ook niet. In elk geval heel veel succes en sterkte! ^SdL

 8. Ik wil graag mijn omslagfoto permanent verwijderen. nu blijkt dat de omslagfoto openbaar is dus iedereen zou hem kunnen zien en dit wil ik niet. nu heb ik de foto verwijderd als omslagfoto maar hij blijft in mijn album staan en dus openbaar. help hoe kan ik dit aanpassen?

  alvast bedankt.

  gr esther

 9. Hoi Esther!
  Wat vervelend! Als je een omslag foto maakt van een foto die in een van je albums staat, en je verwijdert de omslag foto, dan moet je hem inderdaad ook nog uit je album verwijderen. Ga daarvoor naar je album, klik op de foto die je wilt verwijderen, en klik op verwijderen.
  Succes ermee!
  Groetjes Pelpina

 10. Goedemorgen, begin dit jaar is mijn vader overleden en een van de weinige dingen die hij niet meer heeft kunnen regelen is zijn account opheffen. Wij weten helaas zijn wachtwoord niet. Weet iemand hoe ik zijn account kan opheffen?
  Vriendelijke groet, Nancy

 11. Hallo WIE KAN MIJ HELPEN?!
  Ik heb een persoonlijke facebook account waar ook een zakelijke aan zit gekoppeld. Nu wil ik van deze persoonlijke facebook account af maar de zakelijke wel behouden. Hoe doe ik dit?

  1. Hannie Bruinsma |

   Ik zit met het zelfde probleem. Als je reactie hoor ik het graag.

 12. @Nancy
  Je kunt Facebook profielen van overleden personen bij Facebook aanmelden. Dat kun je hier doen: http://www.facebook.com/help/contact/?id=305593649477238
  @Rene
  Ik denk dat je bedoelt dat je een persoonlijk account heb die gekoppeld is aan een Facebook business page? Alle business pages moeten een administrator hebben. Wat je zou kunnen doen is iemand anders de administrator van jouw business pagina maken. En dan kun jij je profiel verwijderen.
  Meer hier:
  http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150172324534874

 13. Ik moest deze video liken op facebook. Nu is die weer geactiveerd. Kan ik nog een keer..

  1. Ik ben van dat hele facebook af…..wat een verademing…….NOOIT meer dus en …………….al die zogenaamde vrienden………………ze missen je niet eens! Dat zijn dan vrienden. Heerlijk, vrije tijd zonder gezeik. Raad ik iedereen aan! En….zo leer je, je “vrienden” kennen!

 14. ik doe een tweede poging mijn facebook te verwijderen, maar zelfs nu met een nieuwe ww zegt het systeem weer/nog dat het ww niet goed is. die h*****s doen ook alles om je te houden…maar wilde ik hem eerst deactiveren, nu ga ik zodra ik weet hoe hem geheel verwijderen, want dit soort praktijken hou ik niet van. Dit is namelijk de tweede keer. Vorige keer gaf ie ook aan dat mijn ww niet klopte. toen heb ik deze vernieuwd…en weer….grrmmmbl..

 15. @Jan Sorry… 😉 In de video bedoelde ik eigenlijk ‘like’ op YouTube!
  @Wendy Dat is heel erg vervelend. Jammergenoeg kan ik je niet helpen met het wachtwoord probleem, hopelijk kom je er snel uit.

 16. Ik heb facebook verwijderd vandaag maar heb daar spijt van hoe kan ik het weer terug halen er stond namelijk by dat ik binnen 14 dagen er voor kon zorgen dat het toch niet definitief werd verwijderd maar hoe dan ?????

 17. Gewoon opnieuw inloggen, dan is alles weer koek en ei, Mits binnen 14 dagen…

 18. @Michiel @Amber, precies, als je je Facebook profiel binnen 14 dagen gebruikt, wordt t niet verwijderd. Bedankt Michiel! Succes Amber!

  1. Ik heb een probleem: Op mijn laptop werkt mijn FB ineens niet meer. Ik zie wel de bovenste werkbalk met mijn profielfoto nog, maar ik kan verder niks meer zien op mijn pagina, en ook niet op de startpagina. Ik kan me ook niet afmelden…. Wie kan mij helpen?? Mijn man kan op de laptop ook niet meer op zijn account omdat die van mij niet afgemeld kan worden.
   Op mijn telefoon werkt FB nog wel gewoon!

 19. als ik me facebook defentief verwijderd en ik wil in loop de toekomst weer facebook kan ik gewoon weer met de zelfde e mail account maken

 20. @Sandra
  Hoi! Ja dat is mogelijk. Als je 2 weken wacht nadat je Facebook verwijderd, wordt je account definitief verwijderd. Je kunt dan later een nieuw account aanmaken met hetzelfde email adres (maar dan zijn alle gegevens van je oude account uiteraard wel verloren). Succes!

 21. Hallo beste mensen,

  Ik heb de Facebookaccount definitief verwijderd. Stel dat ik er per ongeluk opnieuw inlog of iets dergelijks krijg ik dan een mail dat mijn account weer geactiveerd is? Want zo niet dan verwijder ik het opnieuw anders wacht ik voor niks die 2 weken af.

  Ook vroeg ik me af, wanneer ik m’n account definitief verwijder of dan mijn profiel nog zichtbaar is voor de anderen binnen die 14 dagen dat het wordt verwijderd. Want binnen deze 14 dagen is het nog gedeactiveerd nog niet definitief verwijderd.

 22. Hallo,

  Ik heb een facebookpagina voor onze atletiekvereniging, echter wil ik de naam veranderen. Dat gaat dus niet.
  Nu wil ik een nieuwe pagina maken, geheel onderaan aanklikken op de bestaande pagina dus.
  Daarna kies ik voor de optie bedrijfspagina.
  Daarna wil ik de oude pagina verwijderen, kan dit zonder dat ik de nieuwe verwijder?

  Hopelijk heb ik het goed genoeg uitgelegd?

  Vr.gr. Peter Wrekenhorst

 23. Hoi Peter!
  Als ik het goed begrijp, heb je nu dus 2 aparte Facebook pagina’s: je oude pagina met de verkeerde naam, en je nieuwe pagina met de goede naam. Zolang jij zelf beheerder bent van beide pagina’s, en de pagina’s dus los staan van elkaar, zou je de een gewoon moeten kunnen verwijderen zonder de ander te verwijderen. Succes ermee!

  1. Hoe zit het dan als je per abuis een 2e facebook account hebt aangemaakt en hoe wijzig ik dat of liever gezegd verwijder ik een dubbel account zodat er een goed wekend account overblijft

 24. Hoi Aline,
  Als je binnen die 14 dagen Facebook gebruikt, wordt je account inderdaad weer opnieuw geactiveerd. Je account is niet zichtbaar voor anderen als je op verwijderen hebt geklikt. Succes ermee!

  1. maar oke als je 14 dagen niet op facebook bent geweest en dan kom je er wel op wat gebeurt er dan ?

 25. Hallo,
  Ik heb in de laatste drie dagen verschillende geaccepteerde vriendschapverzoeken gekregen van mensen die ik niet heb uitgenodigd en die ik ook niet ken…doe niet aan spelletjes, mocht het daarvan komen…kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is?

  Gr Jedy

 26. Delafontaine Christine |

  Ik heb 2 accounts op Facebook een met een foto van een hond en een zonder foto die zonder foto zou ik willen verwijderen maar dit lukt me niet kunnen jullie die verwijderen voor mij die met foto met de hond moet blijven de ander moet weg de account die moet blijven is onder de naam Delafontaine christine en onder het emailadres christine.delafontaine@hotmail.nl

 27. Werner van der Wal Winchester (50) |

  Hoe kan ik bepaalde (ongewenste) berichten op facebook wissen alsook eventueel deze persoon(en) weren, bv block persons … (niet allemaal) ?

 28. heey
  ik wil graag mijn acount verwijderen omdat ik veel vrienden heb die ik kwijt wil ik wil graag een andre heeeeeeeeelp
  hoe moet iik het dan verwijderen

  xx van mij :)

  1. hoi charona,

   je kan gewoon naar google gaan en daar :

   facebook verwijderen intypen.
   er zijn verschillende voorbeelden, hoe je dat dan moet doen.

   heb ik ook gedaan, was wel even goed concentreren, maar het moet wel lukken.

   ze zijn daar enorm slim daar bij facebook om alles zo moeilijk te maken,
   voor de mensen die zich willen afmelden !!

   1. bedankt bert
    xxx

 29. hoi misschien kan iemand mij helpen , mijn oude fb is gehackt en dat van mijn zoon ook alles veranderd kan er niet eens meer inloggen . nu is mijn vraag heb ermelding gemaakt bij politie weet iemand iets wat je kan doen om deze profiel fb stil telaten leggen want deze 2 fb profielen zijn gewoon actief onder mijn naam en die van mijn minder jarige zoontje .. HELP KAN IEMAND MIJ HELPEN EEN DE POLITIE HEB JE OOK NIETS

 30. Ik ben geblocked, maar ik heb geen flauw idee waarom.
  Op google gekeken, maar er zit geen reden bij die op mij van toepassing is.
  En je kunt het ook niet vragen, helaas.
  Kunt u mij wijzer maken?

 31. Mijn dochter is haar msn en FB wachtwoorden vergeten en heeft dus voor beide nieuwe aangemaakt. Hoe krijgt ze nu haar ‘oude’ FB verwijderd. Deze is namelijk gekoppeld aan dat ‘oude’ msn mailadres.

 32. Helaas, via de speciale link krijg ik niet account verwijderen in beeld om Facebook definitief te verwijderen. Hoe nu verder ?

 33. Reactie op mezelf : In 2e instantie kreeg ik dan toch ACCOUNT VERWIJDEREN in beeld !!!
  Daarna was het inderdaad ’n peuleschil. Nu 2 weken geduld en ik ben mooi van alles af.

 34. Ik zou graag mijn Facebook account inactief maken voor een week, omdat dat beter is.
  Maar voor dat ik dat doe, zou ik graag willen weten dat als ik terug kom of alles er dan nog hetzelfde uitziet op mijn profiel als van voor ik vertrok. Zijn mijn foto’s mijn statusupdates mijn wallposts etc.. er allemaal nog? Of moet ik dan helemaal opnieuw beginnen?

 35. Hoi Emma!
  Als je je Facebook account 1 week op inactief stelt (hij is er nog wel, maar niet zichtbaar), dan ziet alles er nog hetzelfde uit als voordat je vertrok.
  Succes ermee!

 36. Mijn dochter heeft bij iemand op facebook gezeten. En nu kunnen andere mensen ook op haar account zonder wachtwoord.
  Kan dat je account zomaar open kan staan,en dat andere mensen erop komen kunnen komen
  En alles kunnen schrijven

  1. Hoi Jan, je dochter kan inderdaad haar account open laten staan op andere computers/devices en het andere mensen mogelijk maken om erop te kunnen komen. Ze kan deze open accounts sluiten.
   Ga naar account settings, klik op security, en dan op active sessions. Hier zie je alle sessies die je dochter nog open heeft staan. Sluit alle sessies behalve die ze daadwerkelijk gebruikt.
   Succes!

 37. Heey,

  ik had me fb permanent verwijderd maar ik had me paar dagen later weer aangemeld,
  dus hij is weer geactiveerd. Maar nu wil ik hem verwijderen weer…
  Maar dat lukt niet, omdat er staat: bevestigings-sms opnieuw verzenden. Maar ik heb nooit telefoonnummer ingevuld,dus ik krijg dat smsje niet.,
  Maar hoe kan ik nu mijn fb verwijderen?

  gr
  Melanie

  1. Hoi Melanie,
   Vervelend. Werken de stappen in dit artikel niet?
   Wellicht kun je eerst proberen een telefoon nummer te koppelen aan je Facebook, zodat je het smsje ontvangt, en dan je Facebook kunt verwijderen?
   Succes ermee.

 38. Een vriendin van mij heeft haar google account 4 dagen geleden per ongeluk (helemaal) weggegooid. Ik weet, dat je die binnen 2 dagen moet herstellen, maar dat is dus niet gebeurt. Ze zit ook op FB en wil daar graag op blijven en haar vrienden, pagina’s etc. etc behouden.
  Vraag: wat moet ze doen om toch op FB te blijven?

  1. Hoi Jan,
   Ik wil je graag helpen, maar ik snap je vraag niet helemaal. Ze heeft dus haar Google account verwijderd, en je vraagt nu of ze haar Facebook account ook heeft weggegooid? Voor zover ik weet staan deze twee los van elkaar. Als je dus je Google account verwijderd, hoeft dat geen consequenties te hebben voor je Facebook (behalve alle dode links naar je oude Google accounts). Als ze een Gmail adres gebruikte voor haar Facebook account, zou ze wellicht kunnen proberen haar email adres te veranderen?
   Succes! Groetjes, Pelpina

   1. Dank voor je antwoord Pelpina. Je gaf precies het antwoord wat ik nodig had, thanks.

 39. Heey,

  ik heb een fbaccount en toen heb ik een andere fbaccount op dezelfde emailadres aangemaakt maar ik kan nu dus niet meer bij me eigen (eerste) fb account.
  egt heel dom!
  maar ik heb dat tweede fb account verwijdert, maar je moet dan 14 dagen wachten totdat het helemaal verwijdert is. Maar hoe kom ik weer bij mijn eigen fb terecht?? want als ik via een andere fb mijn naam intik dan zie je wel dat mijn eerste fb gewoon nog bestaat.

  groetjes maaike

  1. Hoi Maaike,

   Ik heb hier zelf geen ervaring mee maar je zou het e-mailadres van je nieuwe account kunnen veranderen en volgens mij moet je dan gewoon weer kunnen inloggen op je oude Facebook. Dat doe je hier: https://www.facebook.com/settings?section=email

   Zoals gezegd, ik heb er geen ervaring mee maar dit lijkt mij de oplossing.

 40. Door wat gehannes, heb ik ineens een FB pagina, waar ik niet meer in kan. Ik heb echter per ongeluk een hele nieuwe pagina aangemaakt met hetzelfde mail-adres en het zelfde wachtwoord…
  Mijn eigen adres heeft als URL voornaam.achternaam; deze kan ik (vanaf een andere account) nog steeds zien, maar ik kan er niet meer in. Als ik met e-mail en wachtwoord inlog, ga ik naar mijn nieuwe FB account, welke als URL voornaam.achternaam.9 heeft.

  Hoe kom ik weer in mijn oude account en hoe kom ik van die nieuwe af ?!?

  Ik heb FB al geschreven, maar wacht nog op een antwoord….

  Peter

  1. Hoi Peter,

   Ik heb hier zelf geen ervaring mee maar je zou het e-mailadres van je nieuwe account kunnen veranderen en volgens mij moet je dan gewoon weer kunnen inloggen op je oude Facebook. Dat doe je hier: https://www.facebook.com/settings?section=email

   Zoals gezegd, ik heb er geen ervaring mee maar dit lijkt mij de oplossing.

 41. Beste mensen, ik ben niet zo handig met dit soort din gen maar wil de faebook account van mijn overleden man verwijderen. Nu heb ik zijn wachtwoord niet. Euvel is dat zijn telefoonabonnement al geruime tijd is afgesloten (wegens langdurige ziekte). Wie kan mij en tip ana de ahnd doen tioch het FB verwijdert te krijgen?
  Nel

  1. Hoi Nel,

   Je kunt Facebook profielen van overleden personen bij Facebook aanmelden. Dat kun je hier doen: http://www.facebook.com/help/contact/?id=305593649477238

 42. Als je je Facebook account hebt verwijderd, en ook niet meer inlogt 14 dagen, worden dan ook alle privé berichten in je Postvak In en het Postvak In van degene naar wie je berichten hebt gestuurd, verwijderd? Of blijft de ander wel jouw privé berichten houden in zijn/haar Postvak In nadat je account verwijderd is?

  1. Hoi Johannes,

   De berichten in blijven behouden in het postvak van de andere persoon.

 43. Hoi,

  Ik wil graag mijn bedrijfspagina verwijderen maar deze is gelinkt aan mijn persoonlijke profiel.
  Hoe krijg ik het voor elkaar om wel de bedrijfspagina via mijn persoonlijk profiel te verwijderen.

  Alvast bedankt.

  Groetjes Lotte Kluft

  1. Sorry het is al gelukt! Eerst goed zoeken…..

 44. Gino Pasarella |

  Beste mensen,

  Ik heb mijn facebook account gedeactiveerd. Dit omdat ik er even genoeg van heb. Mijn vraag echter ( omdat ik weet ik het vast weer ga gebruiken ) Als ik hem LANGER dan 14 dagen gedeactiveerd laat. Blijven mijn foto’s e.d. dan ook nog opgeslagen? Of moet je hem echt binnen 14 dagen wederom activeren om alle content te behouden?

  Mvg,

  Gino

 45. Ik gebruik voor FB Google Chrome en Adblock om advertenties te weren. FB werkte tot ca. 14 dagen geleden perfect, maar momenteel zie ik geen foto’s meer op mijn Startpagina. Ook op mijn tijdlijn zijn foto’s verdwenen, maar niet allemaal! Als ik de persoon aanklik, die iets op de Startpagina heeft geplaatst zie ik de betreffende foto wel. Overigens: de tekst, die bij de foto hoort kan ik wel weer zien op mijn Startpagina. Enig idee, wat hiervan de oorzaak is en wat ik er aan kan doen om weer foto’s te kunnen zien?

 46. Ik heb per ongeluk 2 facebookpagina’s op dezelfde naam nu loopt alles doorelkaar ook nog eens op iphone. Als ik er 1 verwijder komen mijn vrienden dan automatisch naar mijn andere FB pagina?

  1. Aartie Kalisingh |

   Hoi Anita, ik heb ook het zelfde probleem. Alleen had ik per ongeluk fb van me tel verwijderd maar op me laptop heb ik alles nog. Maar het terug overzetten naar me tel lukte niet meer. Dus heb een nieuwe fb aangemaakt op me tel. Klote Nu heb ik 2 fb.

  2. nelly nederlof |

   hoe kan ik fb ,gewoon helemaal van mijn mobiel verwijderen

 47. remco de vries |

  Hallo ik heb een probleem met facebook en kan er niet achter komen wat dit isals ik iets op facebook zet is de tijd witte er onder staat een uur later en geen 1 minuut hij staat gelijk op 58 minuten

 48. Hoi,

  Ik heb een vraag mijn vriendin zijn broer /en zijn vriendin zijn overleden,maar zij had Facebook en het vervelende is dat ze dus nog steeds Facebook heeft.
  Hoe kan zij eraf ,wij hebben geen wachtwoord.

  groetjes Ad

  1. Hoi Ad,
   Gecondoleerd. Je kunt profielen van overleden personen aanmelden bij Facebook. Dat doe je hier:
   http://www.facebook.com/help/contact/?id=305593649477238
   Pelpina.

 49. ik kan niet meer op mijn fb gehackt hoe kan ik het verwijdere ?

 50. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om als een pagina aan een profiel gekoppeld is het profiel te verwijderen en de pagina te behouden.

 51. Ik vindt het zeer vervelend als zomaar bericht krijg dat jemand mijn vriend wil worden ten eerste weet ik niet wat er achter zit of bedoeling wel gemeend zijn daar heb ik geen zin in vooral in geval bedrijven die contact om mijn adres daar ben ik niet voor te porren

 52. Hallo,

  mijn zus is vorige maand overleden.
  Niemand van de familie/vrienden weet haar wachtwoord van Facebook noch van haar e-mail (hotmail).
  Wij van de familie willen graag haar accounts verwijderen.
  Hoe kunnen we dit doen?
  Alvast bedankt,
  Caia

 53. hoi allemaal ,ik had een vraagje ,wie kan mij zeggen hoe ik op me naam rikadebruyn kan komen , als ik inlog kom ik steeds op rika bras, be allemaal .hoop dat iemand dat weer , kan je ook met meerdere namen zoals ,me man wil er ook op ,maal dat luk niet , mag je maar 1 persoon met je e,mail gebruiken ?

 54. Hallo,, Ik wil een andere FB..die van mij is gehackt,,,ik weet ook door wie,,,maar weet niet
  waar ik mij kan wenden..vind ik een slecht zaak…
  Ik kan geen berichten meer openen,,kan niet reageren…

 55. Wanhopige moeder |

  Van mijn dochter is een compromitterend filmpje gemaakt en dit is zonder haar toestemming op Internet gezet. Nu wordt deze link via Facebook gedeeld. Hoe kan ik dit stoppen?

  1. Wat ontzettend vervelend. Je kunt hier zeker wat aan doen. Facebook probeert pesten en andere ‘unwanted’ posts van hun website af te houden door middel van ‘social reporting.’ Je kunt hier precies lezen wat je moet doen: https://www.facebook.com/note.php?note_id=196124227075034
   Heel veel succes.
   Pelpina

 56. hoi ik wilde even vragen , hoe kan ik op rikadebruyn komen ? telken als ik me aanmeld kom ik op rika bras. dat is wel goed hoor , ik heb 2 namen er opgezet ,maar wil ook een keer op de andere kijken ,maar dat luk me niet, hoe kan ik er weer op komen ? maar wil wel me meisjes naam houden , groetjes rika bras

 57. hoi , ik kan nog steeds niet op rikadebryn pagina komen kan iemand mij helpen hoe ik dat moet doen , bvb mijn dank rika

 58. Aartie Kalisingh |

  hoi ik heb een vraag . heb per ongeluk me fb account verwijderd van android. Ik open hem wel op me laptop maar niet op me tel. Nu heb ik er 2 fb. Hoe kan ik die vanme laptop weer op me tel krijgen.

  1. Heb je je Facebook profiel verwijderd, of je Facebook app? Aangezien je hem nog wel op je computer kunt openen, denk ik dat misschien alleen je app weg is?

 59. Hoi ik heb een vraag, ik probeer een persoonlijke profiel om te zetten naar een bedrijfspagina omdat de pagina voor een bedrijf is. Echter is in het verleden al eens een bedrijfspagina gemaakt (en deze bestaat nog steeds).. nu krijg ik bij het migreren de volgende foutmelding:

  “Het is niet toegestaan om inhoud te maken met deze naam. Probeer het eens met een andere naam.”

  Als ik dan probeer met een andere naam krijg ik de volgende foutmelding:

  : Uit onze geautomatiseerde systemen is gebleken dat de naam …. niet gelijk is aan je profielnaam …. Zorg dat beide namen identiek zijn en probeer het opnieuw.

  Kan dit te maken hebben met het feit dat er al een bedrijfspagina bestaat met dezelfde naam? Zo ja, wat moet ik dan doen? huidige bedrijfspagina verwijderen en dan de pagina migreren?

  Alvast bedankt!

  1. Ik heb hetzelfde probleem, heb je het toevallig al op kunnen lossen? :)

  2. Het zou inderdaad kunnen dat dat ligt aan de naam. Wellicht wil Facebook geen duplicaties. Ik zou inderdaad de huidige pagina verwijderen en een nieuwe starten, als je geen andere optie hebt.
   Succes!
   Pelpina

 60. Hallo. Ik heb een vraag. Mijn vader heeft een restaurant en nu heeft ooit een onbekende klant een facebook pagina aangemaakt met de naam van de zaak. Nu wil ik die pagina verwijderen of bewerken. Liefst verwijderen. Maar ik ben geen beheerder. Hoe kan ik doe pagina verwijderen??
  Alvast bedankt

  Gr sjaam

  1. Als je geen beheerder bent van de pagina, kun je ‘m niet verwijderen. Je kunt wel proberen contact op te nemen met de beheerder van de pagina — of zelf een nieuwe pagina beginnen. Succes ermee.

 61. Ik heb bij facebook een aantal “vrienden” verwijderd en wil mijn facebook alleen aanhouden voor echte vrienden en familie. Ik heb bij mijn eigen account de vriendenlijst zichtbaar gemaakt voor “alleen ik”, maar kunnen de verwijderde vrienden mij nu wel bekijken aangezien ik nog in hun vriendenlijst sta? En zo ja … hoe verander ik dat alleen mijn vrienden de lijst kunnen bekijken en niet de verwijderde personen?

  1. Als jij geen vriend bent van iemand, maar iemand anders wel van jou — dan is die persoon op jouw updates ‘geabonneerd.’ Je kunt via je privacy instellingen ervoor zorgen dat abonnees minder (of helemaal niks) van je posts zien.
   Ik vertel je er meer over in deze video:
   http://www.frankwatching.com/archive/2012/05/03/facebook-privacy-stap-voor-stap-vriendenlijsten-instellen/

 62. Annemarie van der Laan |

  Vorig jaar zomer overleed mijn man. Ik heb echter zijn wachtwoord niet om zijn pagina te beheren. Ik wil er niet een soort memorie status van hebben, maar wil gewoon op zijn pagina kunnen. Er post namelijk iemand op zijn pagina dingen, die ik eraf wil hebben. Hoe kan ik beheer over zijn pagina krijgen ?

  1. Gecondoleerd.
   Je kunt een special request toesturen naar Facebook. Hier is het formulier:
   https://www.facebook.com/help/contact/?id=228813257197480

 63. Annemarie van der Laan |

  Of liever eigenlijk…hoe kan ik zijn volledige account zo snel mogelijk verwijdert krijgen. Er zit een stalker op te trollen. Hoe eerder ik het account kan sluiten hoe beter. Ik hoop op een snelle reactie.

  1. hoe kan ik deze naam verwijdere van facebook

 64. ik wil rika bras van me facebook verwijdere ,kan u mij daar bij helpen aub

 65. Hoi,

  Ik probeer min facebook te vertalen of te cancellen, echter dit lukt mij niet.
  Chinees is wat ik als respons krijg. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?
  Mijn dank is groot!

  mvg
  Paul de Bock

  1. Hoi Paul,
   Wat probeer je precies te doen? De taal van je Facebook profiel te veranderen?
   Groetjes,
   Pelpina

 66. ik zou heel graag liever geen mail meer van Frankwatching willen ontvangen omdat ik dan anders elke dag mijn mail moet blijven beantwoorden ik dank u voor de genomen moeite

  Met vriendelijke groet.
  R L Gonzaga

 67. Ik heb per ongeluk twee accounts maar wel met eenzelfde profielfoto. Het e-mail adres is wel verschillend. Als ik een van die twee wil verwijderen blijft die andere dan wel operationeel? Zo ja, hoe ga ik dan te werk?

  1. Hoi Jan,
   Zolang je email adres verschillend is, zou je geen problemen moeten hebben met het verwijderen van 1 profiel zonder daarmee het andere profiel ook te verwijderen.
   Succes!
   Pelpina

 68. er MOET niets, maar als ik op “deze speciale link” klik, verschijnt slechts de openingspagina
  van “hotel California”zoals smoelboek ook wel genoemd wordt. “account verwijderen”
  komt nergens voor. De zoveelste grappenmaker dus!

  Er is maar 1 definiteve radicale manier op van die rotzooi bevrijd te zijn:
  een beetje nadenken, het is zo simpel….
  Tip: wat ik gedaan heb om te beginnen: een aparte stand-alone PC waar alleen dat vreselijke
  internet op draait. Zonder enige connectie met de andere 2 PC’ s ZONDER dat vreselijke internet, waar ik SERIEUZE dingen mee doe. De boekhouding bijvoorbeeld.

  M. vr. gr
  Dirk

 69. ik ben mijn facebook kwijt wie kan mij helpen

 70. ik benme facesbook kwijt wie wil mij helpen

 71. Ik heb op fb een account ,maar nu heb ik per ongeluk ook een account gemaakt je weet wel die je alleen kunt like (liken) ik wil die graag verwijderen zonder mijn eigen account te verwijderen hoe doe je dat? Please reageer

 72. Ik heb een fb account maar, laatst heb ik per ongeluk een account waarbij je alleen kunt like(liken) en die wil ik niet meer hoe moet je die verwijderen zijn mijn eigen account te verwijderen? Please reageer

 73. Hallo Pelpina, ik heb 2 vragen.
  Laatst zijn er 2 mensen van mijn lijst gegaan, maar zowel op mijn IPhone als mijn IPad zie ik hun nog wel in mijn favorieten staan met foto. En die verandert bij 1 persoon , dus is actueel. Ik heb geprobeerd ze te verwijderen, maar je kan ze alleen maar bovenaan plaatsen en niet verwijderen. Kunnen zij nu wel op mijn FB?
  Mijn 2e vraag, als ik mijn FB wil deactiveren, zien mijn vrienden mij dan ook niet meer in hun lijst, of ben ik daar dan ook tdl. weg?
  Mvrgr.Trees

  1. Dank je wel!

 74. Hallo,

  Ik zit met een probleem. Ik heb in mei 2008 een facebookaccount aangemaakt die ik niet meteen heb gebruikt enzo, vervolgens heb ik een paar maanden later (omdat ik niet meer wist dat ik account had) opnieuw een account aangemaakt onder hetzelfde emailadres. Nu wil ik mijn oude facebookpagina verwijderen, maar weet ik niet hoe het lukt. Ik weet het wachtwoord niet precies meer, heb wel een aantal wachtwoorden geprobeerd. Hoe krijg ik mijn oude verwijderd?

  groetjes Lisette

 75. Hoi Pelpina,

  Wanneer ik mijn account deactiveer en weer opnieuw inlog blijven dan al mijn vrienden en foto’s bewaard?
  Ik heb namelijk problemen met het ontvangen van meldingen, het ‘wereldbolletje’ werkt niet meer.
  Ik dacht door mijn account te ‘ resetten ‘ het misschien weer gaat werken.
  Wil alleen niet al mijn vrienden/foto’s etc kwijt zijn dus vandaar ik je hulp inschakel.

  Groetjes,
  Ellen

 76. Yvonne Miedema |

  Op verzoek van mijn dochter had ik vorig jaar ook maar eens een facebook account aan gemaakt op de naam van mijn overleden moeder, want toendertijd vertrouwde ik dat facebook gedoe nog niet zo. (Ben 66 jaar).

  Echter heb ik toch maar een Facebook aan gemaakt onder mijn eigen naam, maar nu loopt dat door elkaar.

  Ze zeggen allemaal dat ik 2 accounts heb, dus wil de eerste onder mijn moeders naam verwijderen, maar weet niet hoe dat te doen.

  Help…

 77. Ik heb per ongeluk een zakelijke pagina gekoppeld aan mijn account. Hoe kan ik deze verwijderen??? Durf niks meer te doen…. Dank je wel alvast voor je antwoord!!!

 78. helpppppp ik wil graag mijn verwijderde berichten ophalen op mijn fb via chatgeschiedenis maar mijn vraag is nu die persoon met wie ik aan het chatten was heeft ofwel account verwijderd of mij geblokkeerd ofwel naam veranderd want vind die persoon niet meer terug

 79. Nu ik eindelijk het besluit heb genomen toch maar eens een Facebook pagina aan te maken, lukt dat niet omdat mijn dochter op dezelfde PC haar pagina heeft/beheert, en ik steeds automatisch op haar pagina terecht kom. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan omzeilen?

  Bvd

  1. Hoi Inge, dat is lastig. Je kunt twee gebruikersaccounts aanmaken op je computer, een voor jou en eentje voor je dochter. Als je dat niet wil, kun je natuurlijk vragen of je dochter elke keer als ze klaar is met Facebook uitlogt, maar dat wordt natuurlijk gauw vergeten. Wat je ook kunt doen, is een andere browser installeren en afspreken dat jij bijvoorbeeld altijd Chrome gebruikt en zij Firefox of Internet Explorer, dan zit je elkaar niet in de weg. Helpt dat misschien?

   1. Ha Saskia,

    Dank voor je uitgebreide advies. Het probleem is inmiddels opgelost; ik heb een Facebookpagina aangemaakt op m’n laptop!
    Groet,
    inge

    1. Goed om te horen Inge! Veel succes met je Facebookpagina!

 80. Hoi Saskia, Fijn dat je iedereen helpt met FB problemen! Hierbij mijn vraag:

  Ik heb 1 FB account met een zakelijke pagina met paar likers er op, daaraan een nieuwe (profiel)pagina gekoppeld. Deze heb ik eergisteren omgezet naar een zakelijke pagina (ik dacht dat dit automatisch al zakelijk was doordat hij gekoppeld was). Mijn “vrienden” op die 2e persoonlijke pagina zijn nu likers geworden. Heel fijn want het zijn veel meer likers als op de eerst aangemaakte (hoofd) pagina. Omdat ik verwarring wil voorkomen heb ik de oorspronkelijke hoofdpagina gedeactiveerd (onzichtbaar gemaakt) en de recente pagina wil ik nu als hoofdpagina gebruiken. Aan de buitenkant is dit nu ook zo maar achter de schermen heb ik de pagina nog steeds in beeld. Kan ik deze oorspronkelijke hoofdpagina verwijderen zonder dat de andere ook verwijderd wordt? Het emailadres om in te loggen is hetzelfde, als ik inlog dan zie ik beide pagina’s (plus nog 1 waar ik beheerder van ben), bij de gedeactiveerde staat een button met het woord “plaatsen”, waarschijnlijk om hem weer te activeren maar dat wil ik niet. Lang verhaal maar ik hoop dat ik het goed heb uitgelegd. Alvast bedankt!

  PS de reden dat ik dit wil is dat de bedrijfs info tekstjes die ik bij “pagina bewerken” op de 2e pagina niet opgeslagen worden, dat is in feite het probleem.

 81. Ik krijg nog regelmatig berichten op mijn Facebook pagina op naam van mijn overleden echtgenoot Dethier François.
  Nu wou ik eens zien waar die berichten vandaan kwamen en heb dus geantwoord in zijn tijdlijn of zo, maar nu heb ik mijn startpagina niet meer op naam van Marina Mus maar die van hem.
  Ik zou graag terug MIJN facebook kunnen openen maar dat lukt niet meer.
  Kan iemand mij helpen, ik vind dit niet leuk !

 82. ik heb twee accouts de oude wil ik verwijderen of samen voegen maar lukt me niet staat wel mooi beschreven maar werkt niet .die andere weet ik de wachtwoord niet meer van maar wel allebij de zelfde email ,en anders moet ik het werwijderen maar ben ik dan alletijd me accounts kwijt .en kan ik dan nog weer weer de zelfde email gebruiken alleen ander wachtwoord

 83. Bedankt voor deze informatie!

 84. Ik heb onlangs een account aangevraagd maar nooit op de link geklikt om het registratieproces te voltooien. Eigenlijk heb ik helemaal geen behoefte aan een account, ben ik nu toch zichtbaar / heb ik nu ook echt een account ondanks dat de registratie niet is voltooid?

 85. Kan iemand me helpen bij het volgende: ik ben de administratieve beheerder van de Facebook community pagina: https://www.facebook.com/boekenensteun . Als ik een nieuwsbericht wil doorplaatsen komt dat op mijn eigen facebook-wall terecht. Hoe krijg ik dat nieuwsbericht nu alleen op die betreffende pagina en niet op mijn privé wall?

 86. Hallo. Ik heb mijn FB account gedeactiveerd, maar wil hem opzeggen, kan ik dat ook doen zonder weer te activeren? En als je opzegt, en die 2 weken wachttijd hebt, is je profiel dan al onvindbaar, of is dan alles 2 weken zichtbaar?

 87. ik wil een prive-facebook-pagina omzetten naar een zakelijke pagina. Weet iemand hoe ik dit kan doen ?

 88. hoi, ik zou heel graag mijn berichten op FB willen verwijderen zodat ik en de persoon met wie ik dan praat ze niet meer kan zien alleen weet ik niet hoe het moet alvast bedankt :)

 89. geachte hr/mvrr. ik heb een vraag over vrienden in mijn lijst.
  ik heb nu 3.477 vrienden in mijn ljst en ik speel criminal case , vandaar al deze vrienden.
  nu heb ik voor het spel een 3.345 teammates die spelen. ik kan niet achterhalen wie er niet meer speelt en wie geen account meer heeft. ik heb dus meer dan 100 vrienden die ik er niet op wil hebben. hoe kom ik erachter of hoe verwijder ik deze menden. ik kan onmogelijk alle mensen 1 voor 1 afgaan . heb ik eens gedaan maar dat is een hels werk. is er een programma voor om dat uit te vinden. ? ik hoop op uw reactie en oplossing. bij voorbaat dank en vrgr erwin booms

 90. hey ik heb een vraag ik wil een nieuwe facebook aan maken en wil je moet je telefoon nummer in voeren en dan krijg je een code maar dat nummer heb ik al gebruikt bij mij oude facebook maar die heb ik verwijdert wanneer kan ik dan mijn telefoon nummer op nieuwe gebruiken .n waarom moet je telefoon nummer in voeren als ik het niet doe dan wordt ik geblokeert gr shermal

 91. mij nichtje heb verschillende keren een nieuw wachtwoord aan gevraagd, om dat ze de mijne kwijt was, nu kan ik niet meer op fb, om dat er verschillende keren een nieuw wachtwoord is aangevraagd, wat kan ik doen, om weer terug te komen op fb, wie kan mij helpen alstublieft.

 92. Stel ik wil mijn account definitief verwijderen (niet deactiveren) voor een paar maanden, en later, misschien over een paar maanden, half jaar of een jaar weer opnieuw aanmelden, is dit mogelijk?
  Want wat ik begrijp is dat als je definitief je account laat verwijderen je er helemaal uit gaat, maar er is niets bekend over dat je dan over een tijd je gewoon weer kan aanmelden.

 93. Ik heb laatst een fbaccount aangemaakt,alleen met mijn telefoonnummer.Nu heb ik miijn dochter geholpen haar fbaccount te bevestigen maar dan met mijn telefoonnummer.Nu blijkt dat ik problemen krijg ommijn fb te opene.Ikheb aantal keren geprobeerd, is niet gelukt,waardoor ik een fout hebt begaan door te klikken op registreren.Zonder dat ik door heb,Heb ik nu me pas aangemaakte fbpagina gebruikt.Ik maak nu open om te kijken of ik mijn oude fb pagina kan terughalen,zie ik een nieuwe account metdezelde telefoonnr en passwoord.Mijn vraag is,hoe krijg ik m oude fbpagina terug met al mijn vrienden en mijn telnr zonder dat ik de niuwe gebruik?want ik wil graag de oude behouden ?

 94. hallo ik heb een probleem hier….. ik heb mijn oude facebook verwijdert .nu kreeg ik een melding dat dit 15 februari pas gebeurt.
  maar nu heb ik intussen een nieuwe facebook aangemaakt met een ander emailadres en een hoek aangemaakt.
  nu zit ik met het volgende probleem…iedere keer als ik in mijn hoek wat wil plaatsen krijg ik een blok voor mijn neus met de melding (U BENT TIJDELIJK GEBLOKKEERD) ik word er helemaal gek van hier..
  ik kan geen plaatjes en geen berichten meer plaatsen in mijn hoek..wel gewoon op mijn nieuwe facebook.

 95. ik kreeg een mailtje dat mijn e mail niet aan mijn face book gekoppeld is dus ik vul dat in nu heb ik twee face books met de zelfde inlog en zelfde wachtwoord hoe krijg ik die ene die ik niet wil nu weg ,en hoekan dat nu dat ik met 2 dezelfde namen en wachtwoorden kan doen ? dacht dat het om de goeie van mij ging maar nu zijn er mensen die mij vragen op de tweede face book waar ik niks mee doe ik ben bang dat ik die verwijder de goeie ook weg is omdat ze allebei hetzelfde zijn om in te loggen help ????

 96. wanneer kan ik opmeacount en wat is web acount een isgenoeg ze zeggen anders
  ben je alles kwijt velevragen wanneer ben je weer terug niet leuk via ander telaten antw ik weet het niet

 97. beste

  ik heb een vraag

  mijn schoonzus heeft of had een fb met haar naam, nu is ze van haar vriend weg en had ze een nieuw fb aangemaakt, gewoon de naam andersom gemaakt nu gebruikt haar exvriend die ander fb met gevolgen , zet hij alles op fb wat niet door de beugel kan, hij heeft email en paswoord veranderd,
  hoe kan ze die fb nog verwijderen?

  mvg

 98. ik heb even een vraag ik ben me oude facebook kwijt van af 19april hoe krijg ik hem terug me account is adriefruytier@hotmail.com deze krijg ik niet meer aange mald ik ben nu bijna een maand bzig ikwil graag hulp omme oude facebook terug te krijgen

 99. miisschien heb je hem zelf perongeluk verwijdert adrie
  aders denk ik eve het boven ste lezen en wat daar mee poberen
  ik zou het verd ook niet weten misschien feebck naar fb sturen dat zejehelpen suces g lenie

 100. Ik wil graag mijn facebookpagina inactief zetten voor een aantal weken. Echter beheer ik ook twee bedrijfspagina’s onder het persoonlijke account. Is het mogelijk deze twee bedrijfspagina’s wel gewoon te onderhouden via mijn persoonlijke facebook?

  Ook ben ik bang dat als ik het inactief maak dat er een mogelijkheid bestaat dat ik niet meer bij de bedrijfspagina’s kan komen. Hoe zit dat?

  Gr. Frank

  1. Hoi Frank,

   Je kunt per pagina instellen of deze actief is of niet. Ga daarvoor naar de desbetreffende pagina die je offline wilt zetten.

   Kies bovenin voor pagina bewerken, kies vervolgens voor instellingen bewerken, vervolgens voor “Zichtbaarheid van pagina” en dan aanvinken “Publicatie van pagina ongedaan maken”.

 101. Mijn vader heeft een fb, maar hij weet zijn gebruikersnaam en wachtwoord niet meer. Helemaal niets, hoe kunnen wij deze verwijderen nu we helemaal niet kunnen inloggen ?

  1. stuur een feedback naar fb en vraag hetze zo dan denk ik geven ze je antw grlenie
   of bij help even kijken succes lenie

  2. Hoi Simen,

   Je kunt bij Facebook je wachtwoord opvragen door middel van het e-mailadres, de gebruikersnaam of de volledige naam van je vader. Mocht het dan niet lukken neem dan even contact op met de support-afdeling van Facebook.

 102. kijk evt bij dehelp pagona of stuurze een feed back

 103. probeerde help pagina missch ziedaar wat staan

 104. er is een probleempje denk ik want hij weet zijn emailadres ook niet meer, en nu heeft hij een aandere aangemaakt met hetzelfde naam, dus straks verwijderen ze het verkeerde :p haha ik zal eff naar kijken dankjullie wel

  en waar kan ik naar toe mailen> ? weten jullie waar ik op moet klikken?

 105. Ik heb denk ik wat verkeerd gedaan op fb en ben geblokkeerd. Ik moet een veiligheidscheck om mijn “echtheid” te verifieren. Ik heb geen mobiele telefoon en mijn vrienden ga ik niet lastigvallen. Ik kan dan ook allerlei ID-formulieren downloaden maar ik wil dit niet. Ik ben me van geen kwaad bewust, maar ik geen account meer openen en/of aanmaken. Is er een andere weg?

 106. Willie heimgartner baarbe |

  Ik had een Facebook paginesamen met een pagina van F.C Twente deze zijn weggehaald,ik moest een nieuwwachtwoord nemen dat heb ik gedaan en nu is alles weg!!en hebben ze een nieuwe said en zijn al mijn foto’s weg.

 107. ik wil face book defenetief verwyderen myn account ook van face book

 108. lenie feeller |

  datkanje doen gewoon op afmelden bovenaan links of rechts bij je acount
  en dan niet steeds gan kijken komt vanzelf oke

 109. Ik zit op Face Book. Ik heb onder Info staan mijn kleindochter met foto. Daar staat het bericht bij – nog niet bevestigd – Wat betekend dat?

 110. Beste Johan,

  waarschijnlijk kan niemand het nog zien..? als je het bevestigt wordt iee openbaar gemaakt..

 111. Sinem

  Ik heb het verkeerd geschreven. Het moet zijn, mijn kleindochter had op haar Face Book mij onder – Info – als familie (opa) neergezet met foto. Die is nu plotseling verdwenen. Vandaaruit kan zij dus ook niet meer op mijn Face Book komen omdat het niet meer te activeren is. Hoe kan dat en hoe installeer ze mij met fot weer opnieuw?

  1. Hoi Johan,

   Als ik het goed begrijp heeft uw kleindochter u als opa aangegeven bij haar familie op Facebook en is dat ineens niet meer zichtbaar. Klopt dat?

   Uw kleindochter kan gemakkelijk aangeven via Facebook dat u haar opa bent. Dit doet zo door naar haar profiel te gaan en bij info op familieleden te klikken. Daar staat vervolgens een optie om nieuwe familieleden toe te voegen.

   Voorwaarde is wel dat jullie beide over een Facebook-account beschikken.

 112. Ik heb lang geleden mijn facebook account/profiel verwijdert.
  Maar een paar dagen geleden belde mijn broer en hij zei dat mijn hoofdpagina nog altijd te zien was, daarna heb ik het nagekeken en het klopte. Dat je me nog altijd op facebook kunt vinden. Maar het aller vervelendste is dat ik het(mijn facebook account) dus wel verwijdert is want ik kan er niet meer op! WAT MOET IK DOEN?

  1. Hoi Alina,

   Helaas heb ik geen linkje voor je dat je kunt activeren zodat je Facebook het doet. Als je account nog zichtbaar is moet hij op een of andere manier nog bestaan. Je hebt vast al geprobeerd om een nieuw wachtwoord aan te vragen?

   Probeer ook oude e-mailadressen want soms zijn er meerdere mail-adressen gekoppeld aan een account.

   Daarna kan je via https://nl-nl.facebook.com/help/www/214376678584711 onder het kopje definitief verwijderen melding maken dat je de account definitief wilt verwijderen.

 113. Hallo, ik heb vorig jaar een fb-account aangemaakt, puur voor spelletjes die ik op mijn smartphone kan spelen, waaronder zoals velen: Candy Crush. Facebook zelf wil ik eigenlijk helemaal niet. Ik wil het dan ook graag verwijderen, maar nu is mijn vraag of alle scores van de spelletjes die aan facebook zijn verbonden verloren gaan. Van Candy Crush weet ik dat ik het ook zonder facebook kan spelen, maar moet dan langer wachten op nieuwe levens, zonder hulp van “vrienden”. Van ander speleen weet ik het niet.
  Misschien domme vraag, maar zou het toch graag zeker willen weten.

  1. Ik geloof niet dat er nog iemand actief is op deze site. Ik wacht al een hele tijd op antwoord.

 114. hallo,

  ik ben mijn wachtwoord vergeten en mijn Facebook e mail adres is geblokkeerd.
  heeft iemand een idee ?

 115. Hallo, Facebook wilt mijn wachtwoord niet lezen heeft iemand een idee voor me ???

 116. Goedemiddag!

  Ik loop sinds kort stage bij een bedrijf dat al een bedrijfspagina heeft op FB. Mijn baas heeft me gevraagd deze pagina te verwijderen en een nieuwe pagina aan te maken. De nieuwe pagina staat ongeveer al helemaal klaar, maar nu kom ik het volgende probleem tegen:

  De persoon die de oude bedrijfspagina beheerde is niet meer werkzaam bij het bedrijf. De gegevens van die FB pagina zijn ook niet bekend bij andere werknemers, dus hebben we een pagina waar niemand op kan en die we graag willen verwijderen. Heeft iemand een idee hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen?

  Ik hoor heel graag van jullie!

 117. Beste,

  Heb mijn profiel tijdelijk gedeactiveerd. Als ik mijn account / profiel weer in gebruik neem, wat zie ik dan weer terug van mijn historie? Ik hoop tenminste de vrienden. Of ga je weer van nul af aan opbouwen? Vast mijn dank voor een helder antwoord, mvgr.

 118. hoi
  ik heb net mijn facebookaccont definitief gedeactiveerd betekend dit dat ik nu nooit meer een account kan aanmaken behalve binnen twee weken dan.
  mijn eigenlijke bedoeling is om heel mijn account op te schonen zonder alle vind ik leuks en reacties een voor een te moeten aanvinken

 119. Ik heb een vraag:
  Ik heb door prive omstandigheden een 2 FB account moeten maken
  Nu vraag ik me af is er een manier waarop je bv de pelen over kan nemen zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen?
  en hoe zet ik belangrijke dingen over die ik er heb op gezet??
  als iemand mij hier mee kan helpen graag

 120. Goedemorgen!

  Sinds kort werk ik als vrijwilliger voor een natuurvereniging en ik verzorg daar de pr-activiteiten op het gebied van Facebook, Twitter en Instagram. Nu is er in het verleden op Facebook al een persoonlijke pagina aangemaakt (mensen moeten vragen om vriend te worden). Omdat men van deze persoonlijke-/vriendenpagina af wil is er aan deze pagina ook een bedrijfspagina gehangen die men moet ‘liken’. Dit hebben al velen gedaan.

  Nu moet de vriendenpagina verwijderd worden. Hoe doe ik dat zonder dat de bedrijfspagina verloren gaat? Het webadres is hetzelfde, het e-mailadres van beide pagina’s is verschillend (wellicht dat dit van nut kan zijn voor het antwoord).

  Bij voorbaat dank voor het antwoord!

 121. hoi ik heb mijn facebook tijdelijk gedeactiveerd, gaat later weer gebruiken.
  Maar mijn vraag is, ik heb op de chat messenger berichten verstuurd voor ik ging deactiveren, kunnen de gene die ik een bericht op de chat messenger verstuurd heb nog steeds ontvangen of wordt dat ook automatisch verwijderd samen met het deactiveren.
  ik hoop antwoord te krijgen.

  alvast bedankt. groetjes Mila

 122. Johannetta van Dam |

  Sinds paar dagen kan ik geen foto`s plaatsen op mijn fb pagina.
  Ook kan ik niets wegklikken wat ik niet wil zien.
  Als ik foto`s wil uploaden lukt dat ook niet.
  Het gaat wel op mijn mobiel.
  Wat is dit en wat kan ik er aan doen?
  Hopelijk duurt het niet lang.

 123. Sinds 4 Dagen Problemen met FB – vrienden zien m’n foto’s niet – of ik plaats een Quotes en me vriend in America schrijft reacties NIKS te zien- Al 10x FB probleem door gegeven.. maar NIKS .. Wat heb ik nu gedaan me Account op me Telefoon weg gehaald Wist niet dat die dan Voorgoed weg was.( omdat me foto die ik via me telefoon op fb plaatste Niet te zien was .. Nu kan ik niet meer Inloggen – ben alles Kwijt …. Kan ik dit me Oude Account weer op me telefoon krijgen en Hoe?? HELP ! – heb een Samsung Galaxy

 124. hoi ik heb 4 maal account aangemaakt op face boek maar telkens word hij gehackt .
  maar nu weer gehackt en ik wil mijn alle oude face boek accounts verwijderen maar hoe moet ik dat doen elke keer doe ik een nieuwe met ander mail adres en paswoord er in die geheel nieuw is.
  maar toch blijf ik alleen op face boek gehackt worden ze hadden ook al slechte dingen erop gezet. en naam veranderd met gruwelijke dingen die ik graag niet wil vertellen dus daar ben ik niet van gediend maar wat kan ik er nog aan doen elke keer face boek weg.
  ik word er helemaal ziek van en ik krijg steeds van face boek waarschuwing dat ik die dinge er uit moet halen maar ik heb niets verkeerd gedaan wat kan ik nu nog doen.

 125. Ik heb ooit een vluchtig een Facebook bedrijfspagina aangemaakt voor ons gastenverblijf. Deze wil ik samen met mijn persoonlijke Facebook pagina definitief verwijderen.
  Het probleem is echter dat ik de inloggegevens van mijn bedrijfspagina niet meer weet. Is hier een truc voor deze alsnog te verwijderen?

 126. Wie kan mij helpen om aan de rechterkant weer me vrienden te zien het is nu maar een kleinrijtje en spelletjes daar onder
  Ik zou er blij van worden als het weer is zo als het was

 127. hoe kan ik mijn account verwijderen zonder in te loggen op facebook. Ik kan niet meer inloggen en wordt gedwongen om eerst een pagina aan te maken

 128. Ik heb geprobeerd om facebook te verwijderen ,maar dat lukt niet .
  Ik had het helemaal verwijdert ,maar me vriendin kon gewoon na een maand inloggen op mijn account waarvan ik toch zeker wist dat ik die verwijdert had,en nu weer die rot emails krijg .
  Volgens mij mogen er geen dingen bewaard of opgeslagen worden door een facebook als men besluit dit te verwijderen zelfs niet in canada.

 129. Mijn vriendin heeft mij. Facebook helemaal verwijderd omdat ik in buitenland zat en vergeten In te loggen binnen die 14 dagen en dat was niet de bedoeling nu ben ik alles kwijt , is er een kans om alles weer terug te krijgen .
  Groetjes

 130. Mijn vriendin heeft ook facebook en kan zig aanmelden via haar gsm door alleen op haar profiel foto te drukken mij lukt het niet moet wachtwoord gebruiken kan mij iemand helpen hoe ik dat ook krijg gr peter

 131. Ik ben geblokkeerd wegens verdachte activiteiten. Geen idee waar ze het over hebben. Ik kan niet meer inloggen maar krijg nog wel steeds melldingen in mijn mailbox.
  Wie weet raad

 132. Lenie Palsma |

  Ik heb in alle haast afgelopen week te snel een facebookaccount aangemaakt. Ik weet echter de inloggegevens niet meer, en wil graag van deze account af. Hoe doe ik dit?

 133. ik heb vraag je
  ik heb 2 acounts gemaakt 2 zelfde met een email anders
  ik wil me eerst trug kan niet meer dat ik het zelfde wachtwoord heb gemaakt als die ander
  graag

 134. Omdat ik me steeds meer stoorde aan de onechtheid en opgeblazenheid van facebook wilde ik van dit account af.Helaas kan ik mijn account na vele pogingen nog steeds niet verwijderen. Net als blijkbaar vele andere mensen lees ik steeds dat ik een onjuiste combi emailadres en wachtwoord heb ingevoerd. Dat is zeker niet het geval, weet ik 100% zeker. Ook al met diverse computers en browsers geprobeerd.. erg vervelend.

 135. Hallo,
  Ik heb een vraag. Ik wil mijn privé Facebook pagina tijdelijk deactiveren maar zou graag willen dat mijn bedrijfspagina blijft gewoon staan op FB . Is dat mogelijk? Of moet ik nog een beheerder toevoegen?

  Mvg,
  Jenny

 136. Nou nu komt mijn vraag .., het is nu 3 jaar geleden dat mijn FB en dat van mijn zoon gehackt is … Aangifte gedaan copieeen van onze id gestuurd na het buitenlandse adres … En nog en nog zijn beide FB account actief en nog niet verwijderd na 3 jaar… Ik toch weten waarom ik alles geb gedaan en nooit iets terug gehoord laat staan account verwijderd gr jacq

 137. Nou, mij lukt het van geen kant om mijn fb te verwijderen, hij geef steeds aan onjuiste wachtwoord combinatie tijdens de optie account verwijderen, en ben er zeker van dat ik de juiste gegevens invoer. Zeer ergerlijk zeg !!

  https://www.facebook.com/help/delete_account

 138. Geachte,

  Ik heb een facebook account 3 weken geleden verwijderd vanwege mijn examen. Nu prober ik weer in te loggen en het lukt niet. Dacebook zegt dat mijn email adres niet bestaat. Ik ben foto’s en contacten kwijt. Kan u mij hiermee helpen?
  Dank
  Diane

 139. ik heb een facebook account op de pc, en die is gekoppeld aan m,n telefoon. alles is het zelfde, maar toch blijft facebook mijn twee keer noemen. mensen weten niet op wele nathalie ze moeten klkken. klik je op mijn telefoon account, dan ben je alleen daar zichtbaar. hoe maak ik er een account van zonder mijn vrienden en spelletjes te verwijderen/verliezen. heb alles alweer op nieuw ingesteld, maar helaas zonder resultaat.

 140. Goede avond,

  Ook ik wil mijn privé account bij Facebook opzeggen, echter zitten hier diverse zakelijke pagina’s aan gekoppeld. Kan ik inmiddels mijn privé account verwijderen en de zakelijke blijven beheren?

  Zo niet, is het dan mogelijk om het privé account te deactiveren en de zakelijke te beheren zobder dat Facebook dat ziet als ‘binnen 14 dagen weer op je account ingelogd?’

  Groetjes Kirsten

 141. Leny van Gils |

  Ik heb op Facebook elke dag diverse malen VIDEO MUNDO terwijl ik er niet omgevraagd heb en ik het ook NIET wil. Hoe kom ik er van AF???

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!