Furl-overname: de smaak van succes!

0

De internet archiefservice Furl meldde gisteren netjes als eerste aan haar eigen gebruikers dat een overname door LookSmart aanstaande was. Zo te zien zit er geen addertje onder het gras en blijft de service (tot 5 GB opslagruimte, genoeg voor tienduizenden artikelen!) gratis.

Mijn eigen Furl-archief bestaat inmiddels uit ruim 2000 artikelen. Zoals ik eerder schreef kun je met Furl heel gemakkelijk internetpagina’s bewaren, rubriceren en weer terugvinden. Sinds ik Furl gebruik print ik vrijwel niets meer. Ook vind ik relevant materiaal (waar had ik dat ook al weer eerder gelezen?) aanzienlijk sneller weer terug, Furl heeft namelijk een handige zoekfunctie. Mooie feature: Furl doet op basis van mijn eigen (dagelijkse) selectie eveneens een suggestie voor artikelen van Furlmates die mij mogelijk ook interesseren.

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.

Sommige kennissen en collega’s (en anderen) zijn inmiddels geabonneerd op de Frankwatching Linkblog die ik via Furl bijhoudt (webfeed). Omdat ik gebruik maak van allerlei rubrieken (topics), is het ook mogelijk om je te abonneren op een of meerdere thema’s. De volledige lijst met mijn Furl-webfeeds is te vinden op de homepage van Frankwatching.

Meer weten over Furl? Zoeken op het woord Furl in mijn Frankwatching Linkblog levert 60 zoekresultaten op.