Een terugblik op 2004

0

We zitten al weer in de laatste dagen van het jaar en dat is traditioneel de tijd van even afstand nemen. Een tijd van terugblikken en vooruitblikken. Eerst maar even dat terugblikken. Als ik – in mijn rol van webloggende professional – terugblik op 2004, dan kan ik alleen maar constateren dat het een jaar met alleen maar hoogtepunten is geweest.

Een jaar waarin ik begon met deze weblog met als primaire doel kennis delen. Maar dat kennis delen groeide uiteindelijk vooral uit tot kennismaken:

  • kennismaken met het fenomeen webloggen
  • (via dat webloggen) kennismaken met veel nieuwe en interessante mensen
  • en (behalve kennis delen) ook veel nieuwe kennis maken (kennis ontwikkelen)

Een jaar waar ik dus met een goed gevoel op terugkijk. Met dit als professionele hoogtepunten (inclusief de bewijsvoering erbij):