Frankwatching even in Zomer 2.0 stemming

0

Palm Treo 680Ook Frankwatching ontkomt er niet aan: de zomervakantie slaat toe. Dus je zult hier de komende weken wat minder artikelen tegenkomen dan je normaal gewend bent. Maar in elk geval geen zomerstop, zoals in andere jaren het geval was. Bovendien gaan we deze zomer een Palm Treo 680 met TomTom Navigator 6 weggeven. Stuur een echte Zomer 2.0 vakantiefoto in en je maakt kans op deze mooie combinatie!

Palm Treo 680 met TomTom Navigator 6We kregen twee Palm Treo’s aangeboden voor een productreview en het leek ons leuk om een van deze smartphone’s aan gewoon aan een lezer weg te geven. Maar daarvoor willen we wel wat terugzien.

Wil je kans maken op de Palm Treo 680 met TomTom Navigator 6, stuur dan voor 25 augustus 2007 je Zomer 2.0 foto op naar Frankwatching (info apestaartje frankwatching.com). Laat ons zien hoe Web 2.0 de wereld verovert en schiet foto’s van mensen die – op straat, op kantoor of thuis – niet verbloemen dat ze helemaal ‘into the social web’ zijn. Mensen met pc’s, laptops, mobieltjes of andere devices op plekken of momenten die onverwacht of verrassend zijn. Zoek de situaties waar duidelijk wordt dat Web 2.0 niet meer weg te denken is uit ons normale leven. De winnaar gaat er met dit mooie toestel vandoor.

Ik ga enkele weken genieten van mijn vakantie. Maar ik kijk nu al uit naar die mooie foto´s die we in de komende weken gaan ontvangen. Voor iedereen die ook gaat: een fijne vakantie!

Er loopt momenteel een actie met de Palm Treo 680, 750 en 750v smartphone. Meer informatie hierover vind je op de Palm-site.