Innovatie

Video: Marianne Herbert over Web 3.0

0

In de nieuwe rubriek Spreker gespot zullen we vanaf nu regelmatig vooruitkijken op een evenement dat binnenkort plaatsvindt. Vandaag een kort videogesprek met Marianne Herbert over haar presentatie Van Worldwide web naar worldwide guide (Web 3.0) die ze op 28 november a.s. op Marketing3 geeft.

Met dank aan bureau Yune voor hun bijdrage aan deze productie.

Marianne Herbert is een van de vele interessante sprekers op Marketing 3. Meer informatie over de keynotespreker van dag 2 (Charles Leadbeater) vind je in dit artikel. Op de Marketing3 site vind je informatie over het hele programma (dag 1, dag 2 en dag 3) en kun je je ook inschrijven (dag 1, dag 2 en dag 3).

Met dit eerste videogesprek zetten we hier op Frankwatching de eerste stappen met eigen video’s. We we zijn zeker nog niet tevreden over de kwaliteit van deze videoregistratie. Maar zoals gewoonlijk houden we van experimenteren en proberen we in de komende weken de kwaliteit van de filmpjes op een hoger niveau te krijgen. Voor nu zijn we vooral benieuwd of deze vorm van vooruitblikken op evenementen ook aanspreekt: korte interviews met een preview op het verhaal dat een spreker op een event gaat houden.

Het interview is afgenomen via Skype en is opgenomen via iShowU. Het ontwerp voor en de montage van de video is uitgevoerd door bureau Yune uit Amsterdam (bedankt Robert en collega’s!). Alle feedback en suggesties voor verbeteringen, tips voor gebruik van andere software etc. zijn natuurlijk van harte welkom!