Joris de Bruijne winnaar DeMeter Award 2008

0

In het Fortis Circustheater in Den Haag is zojuist Joris de Bruijne tot DM-kei 2008 gekroond. De Bruijne, eigenaar van Add to Favorites, is hiermee de vijfde winnaar van de DeMeter Award. Mede-genomineerden Fanneke Verlind (United Direct Marketing Services) en Femke Nouwens (IAK Verzekeringen) grepen in dit lustrumjaar net naast het bronzen beeld.

Joris de Bruijne (Add to Favorites) kreeg de Award voor zijn prestaties met e-mail marketing voor grote, traditionele, papiergedreven bedrijven in Nederland, en zijn gedrevenheid om e-mail marketing in ons land op een hoger plan te krijgen. Hij werd onder meer genomineerd vanwege zijn werk voor klant Essent, waar hij event driven marketing op de kaart zette.

Winnaar Joris de Bruijne met de DeMeter Award

De 6-koppige jury, bestaande uit Renate Vogt (Friends for You), Allard Frederiks (De Zaak), Frans Reichardt (Holy Cow!), Pim van der Vorst (DHL Global Mail), Antal de Waij (BUMA/Stemra) en Marianne Robben (Proximity) kwam tot dit besluit.

Accepteer cookies

De bekendmaking van de winnaar

Uit vele inzendingen waren dit jaar 3 genomineerden geselecteerd. Uniek in dit lustrumjaar was het feit dat twee van de drie titelkandidaten vrouw zijn: Fanneke Verlind, eigenaar van United Direct Marketing Services (genomineerd vanwege haar werk voor Fonds Slachtofferhulp en haar enorme betrokkenheid bij het vak en de klant) en Femke Nouwens, adviseur (direct) marketing bij IAK Verzekeringen (genomineerd vanwege haar introductie van een strak rollende planning die resulteerde in indrukwekkende response- en conversiecijfers). Ondanks deze vrouwelijke meerderheid ging toch de mannelijke titelkandidaat, Joris de Bruijne van Add to Favorites, met de DeMeter Award aan de haal.

Accepteer cookies

De playlist met video’s met onder meer impressies van de jurygesprekken met de genomineerden en interviews met de drie genomineerden (de video’s zijn geproduceerd door Femke van der Meer).

DeMeter is het platform voor de toekomst van DM. “DeMeter Award is in het leven geroepen om de groei en vernieuwing in ons mooie DM-vakgebied te stimuleren. Het is de Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.” aldus voorzitter Robin Riemslag van het bestuur van De Meter.

Op Flickr is een uitgebreide foto-impressie van de uitreiking te vinden.