Oproep: Doe mee aan het Frankwatching lezersonderzoek!

0

Lezersonderzoek is belangrijk, dat weten we allemaal. Toch was het er in de afgelopen 6 jaar niet van gekomen. Hoog tijd dus voor het eerste Frankwatching lezersonderzoek! Wat vind je van Frankwatching, wat spreekt je aan en wat kan beter. Grijp je kans, doe mee, help ons om de site verder te verbeteren en maak kans op een gratis training!

Zoals we op Frankwatching zelf al schreven: marktonderzoek kun je tegenwoordig uitstekend zelf uitvoeren. Met een snelle online survey kun je prima achterhalen hoe je klanten of lezers over je denken, waar kansen liggen en wat je verder kunt verbeteren. Met ons lezersonderzoek brengen we dit in de praktijk en willen we graag van je horen wat we zélf beter kunnen doen.

Het Frankwatching lezersonderzoek is opgezet door Karianne Vermaas en Ellen de Lange-Ros. Ze schrijven beiden regelmatig voor Frankwatching, maar zijn ook zelfstandige (markt)onderzoekers.

wauMet WAU?! – What About Users?! doet Karianne (zie contact) onderzoek naar wat mensen doen en willen doen met nieuwe media en communicatietechnologie. De gebruikers staan centraal. Of dat nu consumenten zijn of lezers van een weblog of website, studenten en scholieren of ambtenaren, commerciële organisaties of zorginstellingen en patiënten; WAU?! onderzoekt het gebruik, de wensen en behoeften en maakt een vertaling naar heldere inzichten en concrete aanbevelingen. Daarbij zet WAU?! verschillende onderzoeksmethoden in, geheel afhankelijk van de vraag en het doel van het onderzoek

faxionEllen (zie contact) is eigenaar van Faxion, dat organisaties helpt om meer klantgericht te laten werken. Met het uitvoeren van snelle surveys geeft ze organisaties inzicht in de wensen van klanten én medewerkers. Ook geeft ze inspiratie voor klantgerichter werken met haar blog De Glazenwasser. Ellen is gek op games, daarbij helpt ze developers van games en apps voor de iPhone, iPod en iPad met snelle usertests die precies laten zien hoe een app kan worden verbeterd.

Heb je zelf vragen over marktonderzoek? Dan mag je ze altijd benaderen. Tegen het tarief van een goede cappuccino houden ze graag een gesprek en denken ze met alle plezier met je mee!

uitroeptekenZoals gezegd willen we graag beter kennismaken met onze lezers en weten wat hun mening over Frankwatching is. Zo kunnen we de site verder aanpassen aan jullie wensen en ideeën. Het onderzoek loopt tot 23 juni, maar stel het niet uit en ga meteen aan de slag. Het invullen kost je slechts 5 tot 10 minuten van je tijd. En last but not least: je maakt kans op een gratis training (naar keuze) bij Frankwatching Opleidingen (vul dan wel even aan het einde van het onderzoek je e-mailadres in)!

Doe mee en ga naar het Frankwatching lezersonderzoek.