Het eerste Frankwatching Summer Event!

0

Wil je straks nog even nagenieten van de zomer, maar ook geïnspireerd weer aan de slag? Kom dan naar ons eerste Summer Event op 29 en 30 augustus in Noordwijk! We bieden je een gevarieerd programma over online trends met interessante sprekers uit ons eigen netwerk. Maar ook ontspannende activiteiten op het strand en een gezellige barbecue en loungeparty, waarbij je volop gelegenheid hebt verder kennis te maken met andere deelnemers, sprekers en Frankwatching-auteurs. En ja: je mag blijven slapen!

Inspiratie op het strand op 29 en 30 augustus 2011

Nog lang niet alle sprekers zijn bekend, maar we kunnen alvast wel verklappen dat je tijdens het Summer Event in ieder geval de volgende sprekers gaat horen:

Programma Frankwatching Summer Event

De Baak SeasideWe zijn druk bezig het programma samen te stellen, maar de ingrediënten voor het programma zijn al wel bekend:

  • inspirerende plenaire keynotes
  • drie inhoudelijke tracks:
    • social media
    • mobile
    • business
  • #durftevragen en unconference

Het event vindt plaats op maandag 29 en dinsdag 30 augustus bij De Baak Seaside in Noordwijk. Aan het eind van de eerste dag gaan we lekker uitwaaien op het strand. Bij strandclub Branding Beachclub is volop gelegenheid voor deelnemers en sprekers om verder te praten tijdens de barbecue en aansluitende loungeparty. Als je wilt, kun je blijven slapen bij De Baak Seaside.

Meer informatie?

Meer informatie over het event vind je op op de speciale Frankwatching Summer Event pagina’s.

Wil je geen nieuws missen over ons Frankwatching Summer Event? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@frankwatching.com met als onderwerp ‘Summer Event’, we sturen je dan een update als er nieuws te melden is! Ook via Twitter houden we je op de hoogte via @Frankwatching.