Video

Michiel Buitelaar: “Wees niet bang om te falen als je een app ontwikkelt”

0

Michiel Buitelaar van Sanoma en Simon Regan Edwards van Sunday Times praten over paywalls, quality content en op de valreep ook nog even over de nieuwe app Zite.

The Sunday Times laat abonnees betalen voor een iPad only newspaper, NU.nl verspreidt content gratis. 2 verschillende businessmodellen, die volgens Buitelaar en Regan Edwards beiden kunnen werken. Buitelaar: “Er is niet 1 waarheid. Als je als uitgeverij begint met het ontwikkelen van Apps moet je eerst een heleboel uitproberen. Wees niet bang om te falen, maar probeer te leren van het proces.” Buitelaar en Regan Edwards hebben het ook over de nieuwe app Zite. “Je logt in via je Twitter- of Facebook-account en er wordt een magazine voor je samengesteld aan de hand van jouw leesgewoonten en die van je vrienden.”

(Speelt de video niet goed af, bekijk deze dan via deze link)

Bekijk ook de andere interviews in de serie Media Parade 2011. De serie wordt aangeboden i.s.m. SanomaDigital.