Infographic, How to

6 tips om je privacy op Google+ te waarborgen [infographic]

0

Frankwatching verzamelt in deze serie infographics op het gebied van onder andere internet, social media, marketing en communicatie. In deze editie van de serie Infographic Day: 6 tips om je privacy op Google+ te waarborgen. Stappen om een veilig account op Google+ te creëren.

Eind juni lanceerde zoekmachine Google het sociale netwerk Google+. Volgens comScore het snelst groeiende sociale netwerk op dit moment. Eind juli werd de mijlpaal van 25 miljoen unieke bezoekers bereikt. Volgens de makers van de onderstaande infographic worden dagelijks 1 miljard items op het netwerk gedeeld. ZoneAlarm maakte de onderstaande visualisatie met 6 tips om een veilig account te creëren.

Het sociale netwerk kan volgens de organisatie het volgende doelwit worden van internetcriminelen. De makers geven tips op het gebied van profielinstellingen, zichtbaarheid, het inrichten van circles en publieke en afgeschermde berichten.

Benieuwd naar de tips om Google+ veilig te kunnen gebruiken? Scrol dan snel naar beneden om de tips te lezen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Hier kun je de hele serie Infographic Day volgen.