Infographic

Social media op het werk: to tweet or not to tweet? [infographic]

0

Frankwatching verzamelt in deze serie infographics op het gebied van internet, social media, marketing en communicatie. Deze week in de serie Infographic Day: Social media op het werk: to tweet or not to tweet?Sommige werkgevers worstelen met de vraag of ze social media wel of niet toe zullen staan onder werktijd. Er zijn zowel voor- als nadelen te noemen.

MindFlash en Column Five Media laten met deze infographic zien hoeveel organisaties social media tijdens het werk toelaten. Daarbij noemen zij aandachtspunten voor het opstellen van richtlijnen voor het gebruik van social media. Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken. Moeten organisaties social media toestaan? En in welke mate wel of niet?

Benieuwd naar de richtlijnen of standpunten over het toelaten van social media onder werktijd? Scrol dan snel naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

Hier kun je de hele serie Infographic Day volgen.