Video, How to

Facebook Timeline: bepaal welke vrienden-updates je te zien krijgt!

0

Je Facebook nieuwsoverzicht kan behoorlijk veel updates bevatten waar je misschien helemaal niet op zit te wachten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je alle likes van een van je vrienden niet wilt zien. Als je wilt bepalen wat voor updates je te zien krijgt van je vrienden dan kun je dat heel makkelijk zelf aanpassen. We leggen het stap voor stap uit in deze screencast.

Accepteer cookies

Updates aanpassen

Ga naar de profielpagina van je Facebook vriend waarvan je de updates wilt aanpassen. Onder de cover foto, klik je op vrienden. Hier zie je precies in wat voor lijsten die persoon staat. Als je niet wilt dat de updates van je Facebook vriend in je nieuwsfeed staan, dan kun je dit vinkje weghalen. En je kunt de individuele updates ook nog aanpassen, klik dan op instellingen.

Hier kun je bepalen wat voor updates je te zien krijgt in je nieuwsoverzicht. Je kunt het aanpassen op belangrijkheid van de updates en het soort updates aan of uitzetten. Als je bijvoorbeeld niet elke keer een update wilt ontvangen als een van je vrienden wat leuk vindt, dan haal je het vinkje weg. Simpel zat. Zo kun je dat dus heel makkelijk individueel voor al je Facebook vrienden aanpassen.

Abonneer je op onze video’s

Wil je deze video’s elke week kijken? Abonneer je dan op het Frankwatching YouTubekanaal. Je kunt je ook gratis abonneren op de podcast via iTunes (‘view in iTunes’ en vervolgens op abonneren klikken).