Frankwatching Trainingen: nieuwe naam, nieuwe trainingen!

0

Mag ik Frankwatching Trainingen even (opnieuw) aan jullie voorstellen? In september 2009 werd ‘Frankwatching Opleidingen’ gelanceerd, de allereerste ‘opleiding’ was ‘Online communities’ in november 2009. Nu, 3 jaar later, gaan we verder onder de naam ‘Frankwatching Trainingen’. Om het nieuwe seizoen in te leiden en deze nieuwe naam te vieren, werd vorige week de #FWspace feestelijk onthuld.

Drie jaar Frankwatching Trainingen

Inmiddels zijn er maar liefst zo’n drie trainingen per week te volgen, over meer dan twintig verschillende onderwerpen op het gebied van onder andere marketing, social media, content en search. Het aantal deelnemers aan de trainingen groeit ontzettend hard, zie onderstaande grafiek voor een mooie impressie. En sinds vorige week hebben we ook die bijzondere eigen ontmoetingsplek, in de vorm van een eigen tafel bij onze vaste trainingslocatie Seats2Meet in Utrecht.

groei deelnemers Frankwatching Trainingen 2009 - 2012

Aantal deelnemers Frankwatching Trainingen 2009 – 2012

Feestelijke aftrap nieuwe seizoen!

Afgelopen week vond de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen plaats, met bijna alle trainers van Frankwatching. In de onderstaande video zie je een korte impressie van de gezellige trainersbijeenkomst, met interviews met Frank Janssen en mijzelf. En natuurlijk met de onthulling van de #FWspace.

Accepteer cookies

Video door Nienke van Denderen.

Nieuwe trainingen van Frankwatching

Een nieuwe seizoen, een nieuwe naam en natuurlijk ook nieuwe trainingen. Samen met onze trainers en jullie feedback, werken we continu aan het vernieuwen en uitbreiden van ons trainingsaanbod. Dit najaar kun je bijvoorbeeld de volgende nieuwe trainingen volgen:

Meer weten? Bekijk onze trainingskalender voor het volledige en actuele aanbod.

#FWspace: ontmoetingsplaats voor community bij Seats2Meet in Utrecht

Ik noemde het al eerder, de onthulling van de #FWspace. Al sinds de start van Frankwatching Trainingen is Seats2Meet Utrecht onze vaste trainingslocatie, tot onze volle tevredenheid en ook die van onze deelnemers! We zijn zo vaak in Utrecht te vinden, dat Seats2Meet ons een vaste tafel in de centrale lounge heeft aangeboden: de #FWspace. De tafel is voorzien van verschillende QR-codes, die direct toegang geven tot de belangrijkste onderdelen van onze site, zoals nieuwe artikelen, events, trainingen en jobs.

FWspace door H.J. Winkeldermaat @Punkmedia

Foto door Punkmedia (zie Flickr voor meer foto’s van de onthulling en de trainersbijeenkomst).

Tijdens onze trainingen zal door onze cursisten aan de #FWspace geluncht worden. En daarbuiten is deze tafel voor iedereen als workspace te boeken. In het bijzonder natuurlijk voor ontmoetingen binnen en met de Frankwatching community! Bovendien is het voor het team van Frankwatching ook een uitgelezen mogelijkheid om elkaar en jullie wat vaker in real life te ontmoeten, aangezien wij allemaal aan ‘het nieuwe werken’ doen en vanuit huis werken.

Dus, spreek je af aan de Frankwatching-tafel, laat het dan weten via Twitter met hashtag #FWspace of check in op Foursquare!