Nieuw! Frankwatching Opleidingen

0

In één dag je kennis opfrissen over een digitale trend? Volg dan een training bij Frankwatching Opleidingen! Frankwatching heeft 10 gerenommeerde docenten uit het netwerk gevraagd speciaal voor onze lezers een interactieve trainingsdag samen te stellen. Kies een onderwerp uit het gevarieerde aanbod: van ‘online reputatiemanagement’ tot ‘het nieuwe werken’. Of één van de twee specials voor gevorderen: ‘crossmedia concepting’ en ‘search 2.0’.

fw-opleidingen6Onze lezers vragen al een tijdje of het mogelijk is trainingen te volgen bij Frankwatching. Ook het team achter Frankwatching wilde hiermee graag aan de slag. Opleidingen passen immers prima bij ons als platform voor professionals die kennis willen delen, discussies willen aangaan en een netwerk van kennis en kennissen op willen bouwen. In de zomermaanden zijn we (in het bijzonder Renata Verloop en het team van docenten) druk met de voorbereidingen bezig geweest. En met veel enthousiasme presenteren wij het resultaat!

Programma Frankwatching Opleidingen

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor één van de volgende trainingen:

Praktische informatie

Elke training kost € 495,-, exclusief 19% BTW. Hiervoor krijg je een dag training met maximaal 15 deelnemers in totaal. De lunch is uiteraard inbegrepen. De training vindt plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Deze moderne vergaderlocatie is gevestigd in Hoog Catharijne en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Meer weten?

Frankwatching Opleidingen heeft uiteraard ook een eigen vaste plek gekregen op de website. Hier vind je het programma, uitgebreide informatie per training en de online inschrijfformulieren.

Frankwatching Opleidingen is een initiatief van Frankwatching.com en webmanagement.nl. Aanspreekpunt is Renata Verloop, zij is bereikbaar via