Infographic

Wat gebeurt er online in 60 seconden? [infographic]

0

De ontwikkelingen op internet gaan razendsnel. We publiceren, delen, liken, pinnen en plussen wat af met elkaar. Daarbij maken we gebruik van verschillende platformen, zoals Facebook, YouTube, Twitter, Google en WordPress. In eerdere edities in de serie Infographic Day lieten we zien wat er allemaal online gebeurt. Vandaag een update.

Website Qmee verzamelde recente data over het gebruik van internet en verschillende platformen. De gegevens verwerkten ze in de onderstaande infographic. Het geeft een goed beeld van wat er online allemaal gebeurt. En de cijfers zijn niet gebaseerd op activiteiten van een dag of week. Deze online activiteiten doen we allemaal in slechts 60 seconden!

We zijn erg actief

We zijn online erg actief, dat blijkt maar weer. Want in 1 minuut verrichten we 2 miljoen zoekopdrachten op Google, downloaden we 15.000 tracks in iTunes en er komen ruim 500 nieuwe websites bij. Ook op social media gebeurt veel in een minuut. Iedere seconde publiceren we 41.000 foto’s op Facebook en maken we 3.600 nieuwe foto’s met de app Instagram. Op Twitter plaatsen we in 60 seconden 278.000 tweets, verrichten we 11.000 zoekopdrachten in LinkedIn en zijn 11.000 gebruikers actief op Pinterest.

Wil je meer feiten en cijfers over wat er allemaal gebeurt in 60 seconden? Scroll dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

De online wereld - wat gebeurt er in 60 seconden? [infographic]

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.