Infographic, How to

LinkedIn-zomerscan: 10 tips om je profiel te verbeteren [infographic]

0

Zomerstop? Of een rustige periode wat betreft je werkzaamheden? Een mooi moment om je LinkedIn-profiel kritisch te bekijken én te verbeteren. Met deze 10 tips kun jij het nieuwe seizoen goed starten met een effectief profiel op het populairste zakelijke platform van dit moment.

Haal meer uit je LinkedIn-profiel

Met een effectief LinkedIn-profiel scoor je hoger in de zoekresultaten en kom je beter onder de aandacht van recruiters en werkgevers. Want bedrijven gebruiken steeds vaker social media om hun vacatures op te vullen. Met een volledig profiel laat je een goede indruk achter en verhoog je je kans op de arbeidsmarkt.

Hoe wordt je profiel vaker bekeken?

Wist je dat je met een profielfoto meer views trekt? En als je je vaardigheden benoemt, heb je meer kans dat LinkedIn-leden jouw profiel bezoeken: maar liefst 13 keer meer! Ook wanneer je aangeeft in welke industrie je werkzaam bent, heb je meer kijkers. En wil je geen tijd verspillen aan LinkedIn-groepen? Zonde, want je laat kansen liggen. Als je actief bent in groepen die voor jou relevant zijn, heb je 5 keer meer kans dat mensen je profiel bekijken.

Benieuwd naar de tien tips om zo jouw LinkedIn-profiel te verbeteren? Scrol dan naar beneden om de infographic van Link Humans te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar. Veel succes!


Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.