Infographic

10 zaken over social media die je hoort te weten [infographic]

0

Houd jij voor jouw organisatie de social media-kanalen bij? Ben je verantwoordelijk voor het schrijven van berichten voor het Facebook- of Twitteraccount? Ben jij de planner die zorgt dat berichten ook gepubliceerd worden? Dan hoor jij deze 10 belangrijke zaken over social media te weten!

10 eye-openers

De onderstaande visual is ontwikkeld door Kryptonite Digital met tien eye-openers die je weer alert maken. Wist jij bijvoorbeeld dat de beste tijd om je berichten te publiceren wisselt per platform? En dat we niet alleen Google gebruiken om informatie op te zoeken maar ook social media als Facebook en Twitter?

Pas jij ze al toe?

Misschien denk je na het bekijken van de infographic: ‘maar dat wist ik allemaal al!’. Dat is goed! Dan ben je ieder geval op de hoogte van de mogelijkheden die online platformen jouw organisatie bieden. Maar pas je de punten ook toe in de praktijk? Ben je bewust hoe je social media strategisch kunt inzetten? Ja? Nog meer props voor jou! Nee? Print de visual dan uit en hang het op in je kantoor. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

10 zaken over social media die je hoort te weten [infographic]

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.