Infographic, How to

Zakelijk social media-gebruik: hou jij je aan de etiquette? [infographic]

0

Misschien ben je als ondernemer of marketeer dagelijks bezig met social media. Je doet er alles aan om te zorgen dat je online goed voor de dag komt en dat je een groot publiek trekt. Maar dan is het wel belangrijk om social media op de goede manier in te zetten. Maar hoe je dat doet?

Een goede basis van je social media-activiteiten

Met de onderstaande 8 social media-etiquettes voor bedrijven van CJG Digital Marketing gaat dat zeker lukken. Hiermee presenteer je jezelf als professional of bedrijf goed op de social media die je inzet. Misschien zijn deze tips geen eye-openers voor je en klinkt het allemaal logisch. Maar het kan toch geen kwaad om er even bij stil te staan. Het maakt je alert en zorgt voor een goede basis van je social media-activiteiten.

Nieuwsgierig naar de 8 social media-etiquettes? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken.

etiquette voor zakelijk social mediagebruik - 8 tips - infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Illustratie intro met dank aan Fotolia.