Content

7 tips om je e-mailhandtekening op te laten vallen [infographic]

0

Heb jij wel eens nagedacht over je e-mailhandtekening? Misschien staat die bij jou standaard ingesteld met je naam en contactgegevens. Of je hebt het logo van je bedrijf en buttons van je socialmedia-accounts toegevoegd. Of wellicht heb je er niet naar om gekeken en sluit je iedere mail af met alleen je naam. 

Toch kan het geen kwaad om eens kritisch naar je e-mailhandtekening te kijken en deze te verbeteren. Dagelijks worden wereldwijd meer dan 200 miljard e-mails verstuurd. Veel ontvangers zullen de e-mails niet allemaal openen of met een flits bekijken. Heb jij wel eens van je ontvangen mails goed de handtekening bekeken? Als het antwoord nee is, dan hebben de zenders niet zoveel aandacht besteed aan hun e-mailhandtekening. Zonde, want met een professionele handtekening maak je een goede indruk.

7 tips voor je e-mailhandtekening

Cloud Solutions maakte de onderstaande infographic en deelt 7 tips om jouw e-mailhandtekening te verbeteren. Bijvoorbeeld de handtekening opmaken in de huisstijl van jouw bedrijf of merk, je profielfoto toevoegen of een grappige quote dat voor jou (of jouw product/dienst) van toepassing is. Je kunt helemaal los gaan als je wilt, maar houdt altijd in de gaten: less is more.

Wil je jouw e-mailhandtekening verbeteren? Scrol dan naar beneden om de tips te lezen. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

7 manieren om jouw e-mailhandtekening te laten opvallen

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.