Briljante voorbeelden van e-mailmarketing, en meer handige whitepapers

0

We hebben weer 5 onmisbare whitepapers voor je op een rij gezet: van briljante voorbeelden van e-mailmarketing (die mag je écht niet missen!) tot tips over video, Instagram en je customer journey. Download ze alle vijf en ontdek een wereld vol mogelijkheden!

Briljante voorbeelden van e-mailmarketingE-mailmarketing op z’n best: briljante voorbeelden

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest effectieve online marketingkanalen. Het is dus belangrijk dat je daar het maximale uithaalt. Hoe je dat doet? Laat je inspireren door deze briljante voorbeelden! Download gratis

10 manieren om video on je marketingstrategie op te nemen10 slimme tips voor meer video in je marketingstrategie

Video is booming, dus slimme marketeers integreren video in hun marketingstrategie. In dit whitepaper vind je 10 slimme manieren om met video aan de slag te gaan. Manieren waar jij nog niet aan had gedacht. Ontdek ze meteen, download het whitepaper! Download gratis

De baas over je customer journeyJij bent de baas!

De customer die zijn eigen journey bepaalt? Onzin, jij als marketeer hebt daar heel veel invloed op! Hoe krijg je dat voor elkaar? In dit gratis e-book lees je hoe je dat aanpakt. Download gratis

gx-software-customers-for-lifeHoe krijg je customers for life?

Customer experience management klinkt ingewikkelder dan het is: maak je beloftes waar en je bent al een heel eind. Dat wil overigens niet zeggen dat er nog veel te winnen valt op dat gebied: met dit gratis e-book vol slimme tips ben je goed op weg. Download gratis

Zakelijk succes op InstagramSucces op Instagram: de beste tips voor bedrijven

Als je zakelijk succesvol wilt zijn op Instagram, dan is dit e-book een must-read! Gouden tips over het creëren van engaging content, de beste tijden om te posten en het gebruik van hashtags. Download gratis

Op zoek naar meer of andere e-books?

Elke twee weken versturen we een speciale Papers & Books update met daarin onze nieuwste, meest interessante whitepapers, e-books én boeken. Inschrijven voor die update kan hier.

Verder vind je alle whitepapers, e-books en boeken hier op Frankwatching.