Online marketing

Zo creëer je betere content: tips en tricks [infographic]

0

Iedere ondernemer wil zich onderscheiden. Dat kan op verschillende manieren, zoals met je aanbod van producten en diensten of je werkwijze. Maar er zijn meer gebieden waarop jij je kunt onderscheiden van je concurrenten. Heb je wel eens stilgestaan bij je content? Met het toepassen van de tips uit de deze infographic, converteert jouw content beter dan daarvoor.

Tips en tricks

De tips en tricks uit de visual hieronder zijn samengesteld door Siege Media. Het zijn punten waar je misschien nog nooit bij heb stilgestaan. Toch kunnen ze van groot belang zijn, zeker als je wilt dat je content beter converteert dan die van concurrenten. Wist je bijvoorbeeld dat korte urls beter scoren dan een hele lange url waar geen einde aan lijkt te komen?

Visuele content scoort

Ook het type content is van belang. Wissel je verhaal af met woorden en beelden. Een tekst die na 75-100 woorden een afbeelding bevat, wordt beter gedeeld. Zorg dan voor professionele afbeeldingen en gebruik als het mogelijk is eigen beelden. Probeer ook gebruik te maken van social share-buttons, zodat lezers je content kunnen delen met hun online netwerk.

Wil je alle tips en tricks lezen om zo aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw content? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

zo creeer je betere content infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.