Social media

15 SEO-blunders en hoe je ze voorkomt, de perfecte Facebook ad & 3 andere whitepapers

0

Blunderen met SEO is niet meer nodig als je leert van de fouten die anderen al voor jou maakten. En die Facebook Ad die wél werkt: zo doe je dat! Verder: hoe maak je van bezoekers van je webshop ook echt klanten? Oh, en wist je dat geprinte folders het nog steeds heel goed doen (in combinatie met je online uitingen)?

Succesvolle Facebook ads: hiermee win je de helft!

Met een goede en overtuigende basis heb je al de helft gewonnen, als het gaat om succesvolle Facebook Ads. Wat is de optimale lengte van een titel bijvoorbeeld en wat zijn de meest populaire woorden om je doelgroep te bereiken? Leer aan de hand van veel echte voorbeelden hoe jij dat ook voor elkaar krijgt. Maak gelijk je eerste succesvolle Facebook Ad!

Interessant? Download gratis!

Succesvolle facebook ads

SEO: 15 schrijfblunders de je niet wilt maken

Je weet dat je met SEO je site onder de aandacht kunt brengen van (nog) meer mensen. Dus verbeter je je site. Maar moet een landingspagina nou lang of kort zijn? En wat moet je technisch regelen om zo voordelig mogelijk in Google te komen? Met dit whitepaper weet je wat je moet doen om de 15 belangrijkste SEO-blunders te voorkomen.

Interessant? Download gratis!

SEO blunders voorkomen

Hoe zorg je dat bezoekers van jouw webshop ook echt afrekenen?

Als webshop-eigenaar ken je het vast: veel mensen stoppen van alles in hun mandje, maar ze vertrekken weer, zonder iets te kopen. Grote kans dat jij dat kunt veranderen. Door te begrijpen waarom mensen je shop verlaten zonder te betalen en dat aan te pakken. En dat is gelukkig niet meer zo moeilijk als je deze gids gelezen hebt!

Interessant? Download gratis!

Conversie e-commerce check out

Real-time advertising in de financiële sector

Wil je best-practices en een leidraad om het meeste te halen uit de mogelijkheden die digitaal adverteren biedt? Lees dan verder! Je leert bijvoorbeeld over de eigenschappen van de online financiële consument, hoe zoekdata gebruikt kan worden om consumentgedrag te voorspellen en hoe programmatische technologie gebruikt kan worden voor online branding campagnes.

Interessant? Download gratis!

Advertising financiele sector

Hoe krachtig is de (digitale) reclamefolder? De cijfers op een rij!

Het verspreiden van papieren folders is nog steeds één van de meest effectieve manieren is om je doelgroep te bereiken én aan te sporen tot actie. Het leuke is dat je dit offline kanaal nu ook kunt koppelen aan een online kanaal. Overtuig jezelf van dit kanaal en download gratis dit onderzoeksrapport.

Interessant? Download gratis!

Reclamefolder onderzoek

2x per maand de beste whitepapers in je mail?

Wil je geen enkel whitepaper missen? Twee keer per maand versturen we onze Whitepapers Update, een selectie van waardevolle whitepapers, e-books, user guides, templates, worksheets en meer. Aanmelden doe je hier.