Nieuws

Frankwatching wenst je fijne kerstdagen!

0

2016 is bijna achter de rug. Met de kerstdagen voor de deur, kijken velen terug op een roerig jaar. Ook bij Frankwatching gebeurde er veel met nieuwe collega’s (we groeiden van 20 naar 26 mensen!), een pracht van een nieuwe website, de komst van Fw+ met al haar gebruiksgemak en de verhuizing naar ons kantoor bij JIM. We verwelkomden daarnaast nieuwe volgers, lezers, auteurs, adverteerders en deelnemers aan onze trainingen, webinars en events. Leuk om te zien hoe de betrokken community blijft groeien, daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Een aantal van jullie hebben we al op ons nieuwe kantoor – met prachtig zicht op Utrecht – mogen ontvangen. Een mooie en ruime plek voor hopelijk nog veel meer inspirerende ontmoetingen. Daarover gesproken: we kijken dit jaar met veel trots terug op onze events WhatsApp voor bedrijven en Instagram voor bedrijven, waar we honderden deelnemers mochten verwelkomen die zich volop lieten inspireren en de kans grepen om uitgebreid te netwerken.

2016 is last but not least het jaar waarin we wederom zijn uitgeroepen tot de beste opleider in marketing & communicatie. Een mooie schijnwerper op onze succesvolle en hoog gewaardeerde trainingen en webinars! Die topscore hebben we te danken aan een alsmaar groeiende groep van tevreden deelnemers en natuurlijk ook onze enthousiaste en ervaren trainers.

Het Frankwatching-team wenst iedereen hele fijne kerstdagen!

kerst-artikel-visual

Prettige kerstdagen!

Team, auteurs, reporters, trainers en partners van Frankwatching.