Content

Frankwatching nummer 1 opleider in Emerce 100 [update: video]

0

We did it again! Frankwatching Trainingen is in Emerce 100 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste opleider in online marketing & communicatie. Frankwatching is in korte tijd uitgegroeid tot de toonaangevende opleider in het vakgebied (online) marketing & communicatie.

20160408 Emerce 100

Emerce 100 is gebaseerd op de gemiddelde beoordeling die deelnemers aan een opleider geven. Onze topscore hebben we te danken aan onze deelnemers en onze enthousiaste en ervaren trainers.

Maaike-Vissink-met-Emerce-100-2016Maaike Vissink (Manager Trainingen & Events bij Frankwatching): “Vorig jaar waren we blij verrast, dit jaar springen we een gat in de lucht! Voor het tweede jaar op rij zijn we uitgeroepen tot de beste opleider in online marketing & communicatie! Woohoo!”

“We realiseren ons heel goed dat dit zonder onze trainers niet zou zijn gelukt. Zij inspireren wekelijks tientallen deelnemers met hun verhalen en kennis over het vak. Dat wij de beste opleider zijn hebben we niet zelf verzonnen. Het is hoe de deelnemers aan onze trainingen en webinars ons beoordelen. Dat is waar we het voor doen, waar we voor staan: voor en door experts. Deelnemers en trainers, onwijs bedankt!”