Digital marketing

Hoe supermarkt Picnic de foodsector compleet op z’n kop zet [podcast]

0

Elke dag worden veel te veel broden en andere levensmiddelen weggegooid in de supermarkt. Dat kan anders! Dat dacht ondernemer Joris Beckers, hij startte een nieuwe online supermarkt: Picnic. Hoe kan het dat Picnic nauwelijks broden weggooit? Het antwoord hoor je in deze podcast.

Behalve dat Picnic zich richt op het verminderen van voedselverspilling, was er nog een belangrijke reden om een online supermarkt op te zetten. ”Iedereen moet eten en iedereen moet naar de supermarkt. Veel mensen doen dat met de auto, en dat is natuurlijk niet goed voor binnenstedelijke gebieden.” Joris Beckers vertelt in deze nieuwe podcast wat hij daar met de nieuwe online supermarkt Picnic mee doet.

Ook in de podcast

Geen winkel, geen webshop, wel een app. Hoe werd dat een succes? Behalve dit, geeft Joris ook een aantal handige tips mee voor ondernemers.

Je moet gewoon beginnen en dan maakt het niet uit of je faalt. Als je van het ene naar het andere punt gaat, krijg je weer nieuwe ideeën. Daar komen weer ideeën uit voort en zo blijf je ondernemen. – Joris Beckers

Over de geïnterviewde

Joris Beckers is samen met Michiel Muller oprichter van een nieuwe online supermarkt in Nederland die de foodsector probeert te vernieuwen. En dat “proberen” lukt ze aardig.

Accepteer cookies

Podcast bekijken via YouTube

Liever de podcast bekijken met video? Dat kan!

Accepteer cookies

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via:

Accepteer cookies