Innovatie

Slimmer samenwerken: een interview met de co-founder van to do tool Trello

0

Wunderlist, Basecamp of Dropbox: er zijn genoeg apps en tools om beter samen te werken en je resultaten en voortgang in het oog te houden. Maar welke gebruik je nu wanneer? In deze podcast praat ik met Michael Pryor van Trello, een productiviteitsapp en tool waarmee je beter kunt samenwerken en uiteindelijk meer gedaan kunt krijgen.

Michael legt onder meer uit hoe Trello is ontstaan. Het idee was dat iedereen binnen het bedrijf 5 taken krijgt op een note, en dat iedere werknemer elkaars taken kan inzien. Op die manier zou iedereen inzicht hebben in de situatie van de organisatie op ieder moment.

Ik ben fan van Trello om de volgende redenen:

  • Trello werkt heel makkelijk, je hoeft geen cursus of introductie te volgen
  • Je kunt Trello zelf inrichten op de manier waarop het voor jou het beste werkt

In de podcast vertelt Michael voor welke doeleinden je Trello allemaal kunt gebruiken. Zo legt hij uit hoe je Trello kunt inzetten bij het onboarden van werknemers.

Ook in de podcast

Hoe kreeg Trello in zes jaar 20 miljoen gebruikers? Michael vertelt welke lessen ze geleerd hebben en hoe ze zijn uitgedaagd om groot en internationaal te denken. Ook vertelt hij over de fouten die ze hebben gemaakt en welke dingen niet werkten.

Accepteer cookies