E-commerce

Effectief adverteren op Facebook, Instagram & meer [6 artikelen]

0

Marketeers besteden steeds meer van hun budget aan social advertising, zoals op Instagram en Facebook. Ook vormen meetbare prestaties vaker het uitgangspunt voor marketingstrategieën (performance marketing). Wat zijn de trends en welke advertenties zijn effectief?

In november besteedden we extra aandacht aan social advertising en performance marketing. Heb je iets gemist? We zetten de artikelen even handig voor je op een rijtje.

5 trends in social advertising voor 2018

Local advertising, social shopping en disappearing content. Het zijn 3 van de 5 trends in social advertising, die Jesse Gosse deelt in zijn artikel. Door hierop in te spelen, blijf je ook in 2018 op de social kanalen zichtbaar voor een groot publiek.
social media scherm

Instagram advertising: 5 tips voor een #killerstrategy

Uit onderzoek blijkt dat branded content het op Instagram een stuk beter doet dan op andere social media. Het is voor bedrijven dus zinvol om via dit social kanaal te adverteren. Maar hoe pak je dat slim aan? In dit artikel krijg je 5 tips voor een #killerstrategy op Instagram.Instagram strategie

Facebook hacks: jouw antwoord op het dalende bereik

Heb je een Facebookpagina? Dan herken je het vast, het wordt steeds moeilijker om de bereikcijfers van je posts te behouden. En het bereik dat je koopt, wordt duurder. Welke ‘hacks’ zijn er om het bereik van je posts toch te behouden én te vergroten?

Het ABC van effectieve visuele advertenties [infographic]

Visuele content wordt sneller bekeken, kijk maar naar de populariteit van vloggen, Pinterest en Instagram. Ook in je online advertenties kun je beeld een rol geven om je doelen te bereiken. Deze infographic geeft je tips en tricks.infographic visuele advertentie

De 7 belangrijkste online marketingtrends van 2018

Wie voor 2018 een effectief marketingplan wil opstellen, doet er goed aan eerst naar de marketingtrends te kijken om te zien waar de kansen liggen. Dat personalisatie – ook als je kijkt naar meetbare prestaties – de belangrijkste trend is, zal je niet verbazen. Maar heb je al gehoord van location based marketing, account based marketing of ephemeral marketing?

Eventmarketing: engaging content voor, tijdens & na je event

Heb je wel eens gebruikgemaakt van Twitter-ads? Die komen bijvoorbeeld goed van pas tijdens een event. In dit artikel van Erik Janson lees je over de digitale vertaalslag die je van een event kunt maken, bijvoorbeeld in de vorm van Twitter-ads. Maar waar begin je?

Op de hoogte blijven?

Wil je nooit meer een artikel missen over social advertising? Abonneer je op het onderwerp via de overzichtspagina. Dan krijg je een mailtje als we een nieuw artikel publiceren over dit topic.