Video, Inspiratie

Kamales Lardi over de toekomst van werk: “focus op klant, data & duurzaamheid”

0

“Grijp deze kans om op opnieuw te kijken naar je business-strategie,” deelt digitale transformatie-expert Kamales Lardi. “Zorg voor een dynamische en flexibele werkomgeving, ondersteund door de juiste technologie. En zet je klant, data en duurzaamheid daarbij voorop.”

Kamales Lardi komt oorspronkelijk uit Maleisië en woont en werkt sinds 2005 in Zwitserland. Kamales is een erkend keynote spreker, is recent verkozen in de Top 10 Global Thought Leaders And Influencers In Digital Transformation (Thinkers360) en helpt met haar adviesburo Lardi & Partner grote corporates bij digitale transformatie-trajecten.

“Bedrijven hebben in de pandemie – noodgedwongen – nieuwe ideeën gekregen over technologie in de werkomgeving. We geven er ook veel aan uit. Wel zijn er oplossingen geïmplementeerd die niet altijd duurzaam zijn, post-Covid gaan ze hier nog achter komen verwacht ik. Mijn advies: blijf kijken hoe die technologie de werkprocessen kan verbeteren, zoals het verminderen van handmatig werk.”

Collaboration works a lot better than competition

Zoom in en zorg voor de juiste data

Maar hoe houd je vinger aan de pols bij the return on investment (ROI)? Kamales: “Kijk naar je doelen (wat los je op voor je klant?) en maak ze kleiner. Ik deel ze op in: customer experience, product- en service-digitalisering, operational excellence en new business. Zoom in en zorg voor de juiste data. Zorg voor een dashboard zodat je geïnformeerd beslissingen kunt blijven maken.

Meer weten over Kamala’s visie op de toekomst van werk? En hoe ze naar de verschillen in landen qua digitale transformatie kijkt? Bekijk het gehele interview.

Accepteer cookies

Bekijk hier de interviews met de andere thought leaders.

Open Up Digitals is een serie video-interviews met thought leaders uit de wereld van digitale transformatie en de digitale werkplek. Keynote-spreker en trendwatcher Lieke Lamb spreekt met een indrukwekkende line-up top-experts uit Europa, de VS en Australië. Over hoe zij de wereld van nu ervaren, welke veranderingen zij zien en hoe de toekomst van ons werk en leven zal zijn.

Thema’s als de digitale transformatie, innovatie, HR, future of work, communicatie, samenwerking en verbinding staan centraal in deze serie. Hoe moeten bedrijven met veranderingen omgaan, wat kunnen medewerkers doen om aan te haken en welke les moeten we leren? Een positieve kijk in de wereld van morgen, door de ogen van de thought leaders. Open Up Digitals is een co-productie van Fellow Digitals en Frankwatching.