Interview, Trends

Cyril Coste: “Blijf kijken of je de klant wel écht verder helpt”

0

“De focus voor nu? Richt je op het automatiseren van werkzaamheden. En blijf kijken of dat wat je doet je klant verder helpt.” Aan het woord is digital expert en thought leader Cyril Coste. “Denk na over wat voor soort werkgever je wil zijn, ben jij degene die de klant een stapje verder helpt?”

Cyril Coste werkt sinds 2018 als Digital Transformation Director voor DTX Advisory. Hij helpt klanten met het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door middel van digitalisering. Cyril staat op nummer 1 in de lijst van ‘Most Influential Independent Digital Transformation Experts’.

“Ik focus op wat ik kan automatiseren, dan komt er tijd vrij voor mijn medewerkers om waarde toe te voegen. Weet hoe je organisatie werkt en zorg voor een interne KPI. Hou daarbij altijd in de gaten: draagt dat wat ik doe bij aan het servicen van de klant?”

Think about business continuity and management control

Je klant beter bedienen

“Digitale transformatie zorgt ervoor dat je je klanten beter kunt begrijpen en bedienen. AI en machine learning kunnen je ondersteuning bieden bij het efficiënter maken van je processen. En hoe kun je dingen beter organiseren van binnenuit? Geef je medewerkers de juiste tools.”

“Stel je vervolgens de vraag of je genoeg data beschikbaar hebt en hoe je deze kunt analyseren. Dit hoeft geen grote investering te zijn, je hebt wel commitment nodig.”

Meer weten over de ideeën van Cyril Coste over de toekomst van werk? Bekijk hieronder het hele interview.

Accepteer cookies

Bekijk hier de interviews met de andere thought leaders.

Open Up Digitals is een serie video-interviews met thought leaders uit de wereld van digitale transformatie en de digitale werkplek. Keynote-spreker en trendwatcher Lieke Lamb spreekt met een indrukwekkende line-up top-experts uit Europa, de VS en Australië. Over hoe zij de wereld van nu ervaren, welke veranderingen zij zien en hoe de toekomst van ons werk en leven zal zijn.

Thema’s als de digitale transformatie, innovatie, HR, future of work, communicatie, samenwerking en verbinding staan centraal in deze serie. Hoe moeten bedrijven met veranderingen omgaan, wat kunnen medewerkers doen om aan te haken en welke les moeten we leren? Een positieve kijk in de wereld van morgen, door de ogen van de thought leaders. Open Up Digitals is een co-productie van Fellow Digitals en Frankwatching.