Content

10x populair: online trends, verprutste teksten & burn-outs

0

Verprutste teksten vol taalfouten, de opvallendste online trends, en hoe zit het nou met Facebook adverteren en iOS 14? Dit – en meer – vind je in de top 10 best gelezen artikelen op Frankwatching van januari.

1. Voorkom burn-outs door coronacrisis: 3 tips voor werkgevers

In deze tweede lockdown loopt bijna de helft van de werkende Nederlanders het risico een burn-out te krijgen. Dat zegt het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-Out. In dit veelgelezen artikel lees je over 3 oorzaken én oplossingen die werkgevers kunnen doorvoeren.

Een reactie: “Goed beschreven Marije! Mooi hoe je aan zo’n zorgelijk onderwerp hele concrete en toepasbare oplossingen verbindt! Hoppa!”

burn-out

2. LinkedIn in 2021: 4 trends & 7 nieuwe functionaliteiten

Welke trends en functionaliteiten kun je in 2021 verwachten voor LinkedIn? In dit artikel vind je een uitgebreid overzicht. Met onder andere de vele (officieel verboden) automation-tools, de blijvende stijging in het aantal gebruikers en het Company Engagement Report.

Voorspellingen LinkedIn 2021

3. De ultieme tip om je tekst te verprutsen

Olaf Geysendorpher begint dit artikel met een persoonlijk verhaal. Een van zijn klanten was ontevreden over de kwaliteit van een tekst. Er stonden namelijk veel fouten in. Verschrikkelijk! Wat had hij kunnen doen om dit te voorkomen? Hij deelt 6 tips met je. Uit de vele reacties op dit artikel blijkt dat het heel herkenbaar is om blind te zijn voor de fouten in je eigen tekst.

Een reactie: “Goed verwoord, dat een goede eindcorrectie jouw tekst nooit zal laten winnen, maar dat een slechte eindcorrectie jouw tekst wel kan laten verliezen. (…)”

Een kat die naar een tekst kijkt.

4. Dé online trends & ontwikkelingen voor 2021

Wat brengt 2021 voor online marketing, communicatie, social media en customer experience? De redactie van Frankwatching zet voor jou de opvallendste online trends op een rij. Lees (of scan) ze door, zodat je voor je werk weer helemaal up-to-date bent.
online-trends-2021

5. Online marketing: een terugblik & de trends voor 2021

Wat zijn de belangrijkste online marketingtrends in 2021? En waar liggen de grootste kansen? In deze longread word je helemaal bijgepraat over onderwerpen als automatisering, video advertising, retentie, KPI’s en meer!

2021 - header bij trendartikel over online marketing.

6. Dit moet je weten over contentmarketing in 2021 [5 trends]

Hoe onvoorspelbaar het jaar 2020 ook was, de gevolgen op marketing zijn voelbaar. Tijd voor een frisse start. Wat zullen de contentmarketing-trends voor 2021 worden? Merit Koutstaal voorziet 5 ontwikkelingen. Zo worden empathie en emotie steeds belangrijker, moet je werken met flexibele planningen en staat de doelgroep voorop (maar vergeet het merk niet).

content computers en telefoon

7. Het einde van Facebook adverteren? Wat je moet weten over de Apple iOS 14-update

Paniek! De iOS 14-update van Apple zorgt ervoor dat Facebook (en andere social media) de resultaten van advertenties niet meer goed kunnen meten. Wat houdt het in en wat kun je als marketeer doen? Dat lees je in dit uitgebreide artikel.

Facebook wordt doorgekrast op iphone.

8. Dit is hoe laat & hoe vaak je het beste post op social media [infographic]

De activiteiten op social media gaan 24/7 door. Maar wat zijn de beste dagen en tijdstippen om een bericht te plaatsen op verschillende socialmedia-platformen? En hoe vaak kun je dat het beste doen? Deze infographic helpt je op weg!

Hoe vaak & hoe laat posten op social media

9. Aboutaleb en zijn speech: de leermomenten & 10 tips

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam sprak na de rellen in zijn stad de relschoppers toe. Wat kun jij leren van zijn speech? 10 concrete tips.

Een reactie: “De speech kwam al goed over en leuk om de analyse erachter te lezen waardoor je bewust wordt waarom precies.”

Aboutaleb

10. Je content hergebruiken: 46 ideeën om meteen te proberen

Goede content maken: daar gaat veel tijd in zitten. En na publicatie valt het vaak stil. Zonde! Je kunt je bereik vergroten door content te hergebruiken. Ga aan de slag met één of meer van deze 46 ideeën.

recyclen - content hergebruiken.Ben je benieuwd naar de populairste artikelen van andere maanden? Hier vind je alle Top 10-artikelen.