Partnercontent

De 7 populairste Frankwatching-whitepapers van afgelopen maand

0

Speciaal voor jou heeft Frankwatching de beste gratis content van gerenommeerde partners op een rijtje gezet. In dit artikel vind je maar liefst 7 whitepapers die je gratis kunt downloaden. Over onder meer e-commerce en duurzame innovatie. Ook ontdek je in een van de whitepapers hoe je de druk kunt verlagen op je klantenservice. De auteurs delen interessante cases van onder andere Simyo en VanMoof. Veel leerplezier!

whitepaper pictogram

Lead nurturing: zet je waardevolle leads om naar converterende klanten

Je genereert leads met waardevolle content, maar je leads zijn nog niet ‘hot’. Hoe zorg je dat deze leads warm worden, warm blijven en wél hot worden? Dat ontdek je in het niet te missen whitepaper van onze partner Spotler. Download nu

whitepaper pictogram Aan de slag met e-commerce? Zo selecteer je de juiste provider

Of je nu een digitaal bureau bent of een traditionele retailer met ambities op het gebied van e-commerce: een online shop is voor steeds meer bedrijven een onmisbare sales driver geworden. Deze handige gids neemt je stap voor stap mee in de zoektocht naar de e-commerce oplossing die aansluit op de wensen van jouw organisatie. Iets voor jou?

whitepaper pictogram

Hoe verlaag je de druk op je klantenservice? [5 best practices]

Hoe kun je hoogwaardige service aan je klanten blijven verlenen als de druk oploopt? En hoe gaan andere organisaties om met extra druk? In dit whitepaper lees je best practices die je als organisatie kunt toepassen om de klanttevredenheid te verhogen. Start direct met lezen

whitepaper pictogramFrom purpose to practice: Duurzaam en succesvol ondernemen

Ben jij op zoek naar oplossingen die voorzien in behoeften van klanten én bijdragen aan een betere wereld? In dit whitepaper vertellen de auteurs van Marketresponse welke stappen je moet ondernemen om van je duurzame innovatie een succes te maken. Benieuwd?

whitepaper pictogramAan de slag met recurring business: Krijg meer overzicht in je administratie

Doe inspiratie op en krijg praktische handvatten aangereikt over hoe je een automatische (sub)administratie creëert voor je abonnementenfacturatie. In dit whitepaper deelt onze partner 4NG de beste lessons learned. Lees hier meer

Nieuwe website? Hier moet je op letten bij het kiezen van de juiste software

Een professionele website laten bouwen, daar komen een hoop keuzes bij kijken. Zo moet je ook een bijpassend content management systeem (CMS) kiezen. Hoe gebruiksvriendelijk is een CMS? En welke software past het beste bij jouw eisen? Dit whitepaper loodst je door de moeilijke vragen heen.  Interessant?

Inbound marketing: zet je bezoekers gemakkelijk om in leads

Wil jij meer bezoekers op je website? Of gewoon concreet meer sales? Dan is dit whitepaper van Marketing Guys interessant voor jou. Ontdek hoe inbound marketing kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf en zet je bezoekers in no-time om naar leads. Meld je hier aan

Op de hoogte blijven?

De nieuwste content van onze partners direct in je inbox ontvangen? Dat kan! Schrijf je nu in voor de Kennisbank Update van Frankwatching.