Social media

Aftermovie Instagram voor bedrijven, bekijk alle highlights

0

Wat zijn de ervaringen van organisaties als Gemeente Rotterdam, ABN AMRO en PostNL met Instagram? Wat zijn de verhalen van bekende influencers? Kijk mee naar de aftermovie van ons event ‘Instagram voor bedrijven’, vol met highlights.

Instagram voor bedrijven afbeelding artikelAranka van der Voorden nam ons op 28 juni mee in influenceer marketing, Kirsten Jassies liet de kracht van Instagram zien, Marcel van der Heijden zoomde in op adverteren op het kanaal en Charlotte Meindersma zorgde voor de eye-opener op het gebied van beeldrecht. Eelco Roos nam ons mee in zijn inspirerende verhaal van IT-er tot succesvol fotograaf. Hier vind je de presentaties van de sprekers. Bekijk ook deze Storify van het event. Hier zie je ook de supersnelle videoteaser.

Upcoming event SocialToday

Hoe social is jouw organisatie? Duik samen met ons in de wereld van social content, commerce en customers tijdens SocialToday. Laat je tijdens dit event inspireren door geslaagde cases uit de praktijk en ontdek de laatste trends op het gebied van branded content, social selling, contentmarketing, customer journey, big data en nog heel veel meer.

Wil je er graag bij zijn of ben je nieuwsgierig geworden? Wij houden je graag als eerste op de hoogte van alle details rondom het event!

Video-credits: EditieM