Social media

Event Instagram voor bedrijven herbeleven? Bekijk de videoteaser

0

Fans & followers, hashtags & selfie-cultuur: afgelopen dinsdag 28 juni werd je tijdens ons event ‘Instagram voor bedrijven’ ondergedompeld in de beste cases, insights en do’s & don’ts. Wil je het event herbeleven of heb je het gemist? Bekijk de supersnelle videoteaser.


InstagramOrganisaties als Gemeente Rotterdam, ABN AMRO en PostNL deelden hun ervaringen en lessons learned. Aranka van der Voorden nam ons mee in influenceer marketing, Kirsten Jassies liet de kracht van Instagram zien, Marcel van der Heijden zoomde in op adverteren op het kanaal en Charlotte Meindersma zorgde voor de eye-opener op het gebied van beeldrecht. Eelco Roos nam ons mee in zijn inspirerende verhaal van IT-er tot succesvol fotograaf. Hier vind je de presentaties van de sprekers. Bekijk ook deze Storify van het event. En hier zie je de complete aftermovie.

Upcoming event SocialToday

SocialToday wordt een event vol inspiratie, praktijkcases, trends & insights op het gebied van social data, content & storytelling en social marketing. Hoe staan deze topics er voor? The future is now! Interesse? Laat nu al je gegevens achter!

Video-credits: EditieM