Digital marketing

Hoe word je een Business BN’er? [podcast]

0

Zarayda Groenhart, presentatrice (ex-BNN) en succesvol mediaondernemer is op een missie: ondernemers leren hoe ze hun bedrijf in de spotlight kunnen zetten en bekend kunnen staan om het werk dat ze doen. Daarom lanceert zij op 5 september de gratis zevendaagse Business BN’er Challenge. Tijdens deze challenge leert Zarayda ondernemers om media-aandacht in te zetten om de ‘go to’ girl of guy van hun branche te worden.

“Ik zat als tv-presentatrice stiekem vast in de overtuiging dat het om mij ging en hoe goed (of niet goed) ik presteerde en was vooral bezig met mijn eigen podium,” aldus Zarayda. “Toen ik mijn eigen media-onderneming startte, leerde ik dat het nog mooier is om je publiek een podium te geven. Ik leerde dat het niet om mij gaat, maar om mijn werk. Dat is wat ik nu ook doe met mijn bedrijf, ondernemers helpen met het opzoeken van de spotlights en het vertellen van hun eigen, unieke verhaal.”

Een Business BN’er?

Een Business BN’er is iemand die bekendstaat om zijn of haar mooie werk en snapt wat de impact daarvan is. Die gevraagd wordt in tijdschriften, op de radio of op de televisie om te komen vertellen over dat werk. Een bekendheid in zijn of haar branche. Door middel van de gratis cursus wil Zarayda creatieven en ondernemers laten zien hoe ze hun verhaal, missie en visie krachtig neer kunnen zetten. Je ontdekt waar de nieuwswaarde in jouw verhaal zit en krijgt tips over hoe je de grootste fouten in het benaderen van media kunt voorkomen.

Accepteer cookies

Over de geïnterviewde

Zarayda Groenhart begon haar loopbaan bij MTV Networks. Later werd ze presentatrice van diverse programma’s op BNN. In 2013 maakte ze de overstap naar online ondernemen. Op theWhyGirl.com presenteert en produceert ze een wekelijkse online talkshow waar ze met bekende en niet-bekende vrouwen praat over de keuzes die ze maken in hun carrière en hun liefdesleven.

Ook in de podcast

“In september wil ik 10.000 creatieven, zzp’ers en ondernemers helpen zichzelf zichtbaar te maken in de media”, reageert Zarayda. “Waarom? Er zijn één miljoen zzp’ers met veel vaker dan we denken een bijzonder verhaal waarmee ze anderen kunnen inspireren. Alleen weten ze dat vaak zelf nog niet. Ondernemers zijn de nieuwe rocksterren, en bij lange na niet zo hulpeloos als ze nu vaak afgeschilderd worden. Die toffe verhalen wil ik veel meer terugzien in de media.”

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via:

itunes-iconVolg Frankwatching op TuneInStitcher

 

 

 

iTunes     TuneIn     Stitcher    SoundCloud