Gespot

PageCtrl: Eenvoudig Facebook fanpages maken

0

Supereenvoudig subpages maken in Facebook zoals alle grote merken? Vanaf nu is er PageCtrl: de krachtigste page-generator die er bestaat! Uiteraard geoptimaliseerd voor de nieuwe Timeline in Facebook. Mike en Dennis van Rijswijk, broers en initiatiefnemers van PageCtrl, vertellen.

Wat is PageCtrl?

“PageCtrl is een tool voor zowel beginnende als gevorderde Facebookgebruikers die fanpages beheren. Bedrijven van klein tot groot, designers, kunstenaars, politici, musici, voetballers, verenigingen, werkelijk iedereen kan nu subpages maken zonder enige tussenkomst van ICT-specialisten. Dit is mogelijk zonder hoge kosten te maken en door simpelweg in te loggen met je eigen Facebookaccount.”

Waarom dit initiatief?

“Door eigen ervaringen bij het inrichten en opzetten van Facebook fanpages voor bedrijven en het volgen van vele trainingen hebben we een duidelijke mening kunnen vormen over het ontwikkelen van Facebook fanpages. Onze conclusie: dit moet simpeler, sneller en gemakkelijker kunnen! Dat is ons gelukt met behulp van PageCtrl en dit is nog maar het begin. In de komende releases zal er aandacht besteed worden aan verschillende modules zoals de “like-gate”, “fan-gate”, “coupon-gate” en nog veel meer.”

Hoe werkt PageCtrl?

“Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen met je Facebookaccount op de website van PageCtrl. Na het inloggen kun je als gebruiker direct starten met het creëren van je subpage met behulp van de unieke PageDesigner. Deze zorgt er door het eenvoudige systeem voor dat echt iedereen nu een fanpage kan maken en onderhouden. Met deze PageDesigner is het mogelijk om eigen images te uploaden, tekstboxen te plaatsen in verschillende lettertypes, standaardiconen en elementen uit de meegeleverde bibliotheek in te voegen en hyperlinks toe te wijzen aan teksten en elementen. Voordat je de subpage gaat publiceren heb je nog de mogelijkheid om te controleren of alles goed op zijn plek staat. Als je klaar bent met het opmaken en controleren van je subpage sla je deze gewoon op in PageCtrl en binnen enkele seconden staat je nieuwste subpage live op Facebook.”

 

Wat zijn de facts?

“Vanaf vandaag, 9 maart 2012, is PageCtrl bereikbaar voor de hele wereld. Met behulp van de krachtige en makkelijk te gebruiken PageDesigner wordt het opmaken van Facebook fanpages heel eenvoudig. Daarnaast is het mogelijk meerdere fanpages op 1 plek te beheren. Iedereen die een Facebookaccount heeft kan gebruik maken van PageCtrl, want het beheren van één fanpage met bijbehorende subpage is helemaal gratis. Gebruikers die meerdere fanpages willen beheren vinden op de website meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. PageCtrl heeft hiervoor meer dan 80 betaalmogelijkheden in meer dan 50 landen.”

Wie is er betrokken bij PageCtrl?

PageCtrl is een gezamenlijk initiatief van ons, Dennis en Mike van Rijswijk. Meer dan 30 ambassadeurs hebben meegewerkt aan de app, door te testen en hun feedback te gegeven tijdens de ontwikkeling. Uit hun reacties bleek dat zij de app eenvoudig, duidelijk en simpel vonden werken.”