Gespot

SO WIFI: Geef je bezoekers WiFi-toegang in ruil voor een Facebook like of check-in

0

Haal meer uit je WiFi met SO WIFI. Bezoekers krijgen toegang tot jouw WiFi-netwerk door jouw Facebookpagina te liken of door in te checken. Zo promoten zij dus jouw bedrijf bij al hun vrienden. Wouter Koch, Sales Manager bij SO WIFI, vertelt.

Wat is het?

"SO WIFI is een nieuwe krachtige marketingtool. Het komt er in het kort op neer, dat bezoekers van bedrijf die toegang willen krijgen tot WiFi eerst de Facebookpagina van het bedrijf moeten liken of in moeten checken. De maandelijkse rapportage geeft precies weer wie er in jouw zaak is geweest en zo kun je hen later benaderen voor acties of promoties. Gebruikers die nog geen Facebook hebben loggen in met een e-mailadres dat je vervolgens ook kunt gebruiken voor promotionele doeleinden."

Waarom dit initiatief?

"Veel horecaondernemers zijn op zoek naar een manier om binnen hun doelgroep te adverteren en meer naamsbekendheid te creëren. De meeste oplossingen hiervoor zijn erg duur en tijdrovend. Door middel van SO WIFI adverteer je binnen jouw kerndoelgroep en daarnaast is het vele maler sneller en succesvoller dan advertenties in dagbladen of regionale kranten."

Hoe werkt het?

"De SO WIFI router wordt door een van onze medewerkers gebracht of opgestuurd. Je kunt vervolgens zelf de router met een bijgeleverde kabel aan sluiten op je huidige internetrouter (plug & play). Nadat dit is gebeurd stellen wij je Facebookpagina in en passen het aan naar jouw wensen. De login-pagina’s die je gebruikers te zien krijgen worden aangepast aan jouw huisstijl. Hierna zullen alle bezoekers toegang tot jouw internet krijgen, in ruil voor een like, check-in of e-mailadres. Je bezoekers genieten vervolgens van gratis en snel internet en jij adverteert kosteloos binnen jouw doelgroep. Ook ontvang je elke maand een overzichtelijke rapportage van de statistieken. SO WIFI zal binnenkort ook social media kanalen als Twitter, Google+ en Linkedin integreren."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"SO WIFI is opgericht in oktober 2012 door Rondnet Media. Inmiddels hebben wij al meer dan 400 hotspots aangesloten en dat aantal groeit met zo’n 5 nieuwe hotspots per dag. SO WIFI is momenteel actief in 4 verschillende landen en is eind 2013 beschikbaar voor heel Europa. Sinds de lancering genereert SO WIFI nu al ruim 80.000 likes en check-ins per week voor bedrijven. De kosten bedragen € 24,50 per maand bij een 2-jarig abonnement en €29,50 per maand voor een 1-jarig abonnement. Hierbij zit ook onze maandelijkse rapportage. We rekenen geen aansluitings- of opstartkosten!

Wie is er bij betrokken?

"SO WIFI is onderdeel van Rondnet Media. Rondnet Media is sinds 2001 gespecialiseerd in het ontwikkelen van internetdiensten."

Bron:   SO WIFI