Einde van Zomer 2.0

0

detail fotoIn de vakantieperiode deed ik een oproep om Zomer 2.0 vakantiefoto’s in te sturen. Voor de winnaar lag er een Palm Treo 680 met TomTom Navigator 6 klaar. Vandaag, op de laatste dag van de zomer, maken we dan eindelijk de winnaar bekend. De persoon die voortaan mag genieten van deze mooie gadgets en de winnende foto.

Er werden enkele tientallen foto’s ingestuurd, sommige inzenders bleken erg enthousiast en stuurden zelfs verschillende foto’s. De jurering was erg moeilijk, maar uiteindelijk kwam er toch een foto bovendrijven die het best voldeed aan de opdracht. Het werd uiteindelijk een inzending van Renée Filius, ze schrijft sinds kort ook voor Frankwatching, die tot winnende foto werd uitgeroepen.

fotowedstrijd

“Twee mensen op een (helaas bewolkt maar wel zomers) terrasje die beiden online zijn en dat bovendien met elkaar delen…” zo luidde de toelichting bij de winnende foto. Renée van harte gefeliciteerd met je prijs!

Iedereen die foto’s heeft ingezonden van harte bedankt daarvoor (en voor alle anderen: volgende keer meer geluk toegewenst!). Verder wil ik de mensen van Palm en Pride PR bedanken voor het beschikbaar stellen van het toestel. Eerder kon je hier de review van de Palm Treo 680 smartphone lezen.